Ötletek? Mivel lehetne megszűntetni?
Figyelt kérdés
Ma este kivertem a farkam és most egy picit éget és folyamatosan olyan érzésem van hogy pisálnom kell :O.Ha elmegyek a WC-re akk két csepp kicsepeg azt ugyanolyan és ez 10percenként. Mitől és mivel lehet helyrehozni?2012. aug. 8. 00:29
1/7 kukacjoni válasza:
Ha nagyon zavar menj orvoshoz, az sosem árt!
2/7 anonim 

válasza:

Prosztata probléma. Gondolom fiatal vagy, így ez sehogyse normális szerintem. Urulógushoz!
3/7 anonim 

válasza:

Menj el az urológoshoz és dőlj előre. Megvizsgálja a prosztatádat. Lehet, hogy felír valami gyógyszert.
4/7 anonim 

válasza:

Ilyen nekem is előszokott fordulni néha, negyed óra múlva elmúlik, azt viszont én sem tudom hogy mitől van, és csak ritkán jön elő.
5/7 A kérdező kommentje:
Most úgy tűnik abbamaradt. Lehet hogy komoly?
2012. aug. 8. 00:41
6/7 anonim 

válasza:

Minden önkielégítés után így van ez, ez az enyhe csípő érzés pedig a gyors kémhatásváltozás (ondó -> vizelet) miatt van (nekem azt mondták), ha erősödik, ott már baj van. Nincs miért aggódni, nekem is így van ez.
7/7 anonim 

válasza:

Ez normális, ejakuláció után a vizelet kicsit "kipucolja" a húgycsövet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!