Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez megoldható házilag? 16/F

Ez megoldható házilag? 16/F

Figyelt kérdés
Ez egy enyhe fitymaszűkület?? nyugodt állapotban a bőrt simán hátra tudom húzni makk mögé fájdalom nélkül még csak szorító gyűrű sincsen, merev állapotban viszont csak egy darabig megy, kb. a makk feléig.. Én még csak most először húztam hátra a bőrt.. Szóval az nem lehet hogy nincs is szűkületem csak egyszerűen még "be kell járatni"??
2012. aug. 6. 23:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd ha a 20. próbálkozás után is csak így megy akkor gondolkozz ezen újra.
2012. aug. 7. 00:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, járasd be.
2012. aug. 7. 02:57
 3/4 anonim ***** válasza:
16 évesen nem látok sok esélyt a "bejáratós" módszerre!Az úgy 12 max 14 éves korig segít! Jobb orvoshoz menni! Legfeljebb majd nem mehetsz Jobbikos gyűlésekre!HEHEHE!
2012. aug. 7. 09:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért vannak kivételek akiknek sikerült ez a házi esténkénti húzkodos,tágítós módszer.Egy próbát megér,de 1 hónap alatt sincs változás akkor jobb ha orvoshoz mész,ha nem válik be,akkor urológus fityma plasztikával meg tudja a szükületed szüntetni.
2012. aug. 10. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!