A makkom (és a fék is) érdekesen besebesedett. Mi lehet? (bővebben lent)
Voltam termál/gyógyfürdőben, és még ott, aznap észrevettem (előtte nem volt semmilyen panaszom). A makk jobb oldalán kicsi hegek jelentek meg és bepirosodott, és amikor belementem a vízbe csípett és fájt. Ez kb 4 napja volt. A fék "gerince" is sebes, heges lett, valamint bepirosodottm, és érzékeny. Érzékeny a sebes rész is.
Mi lehet? A víz okozta vajon? És lehet orális szex miatti STD (sexually transmitted disease), ha én csináltam a lánynak (kb július közepén)? Nem találtam sehol erről írást, hogy ne lehetne tünet a péniszen ilyen esetben.

Canestent neki. Valami hasonlót tapasztaltam én is, de a barátnőmmel pont hüvelygomba-témáztunk, és nekem is kellett kenegetni. El is múlt pár nap alatt nekem is, neki is.
Nálad nem biztos persze, hogy ilyesmi, de könnyen lehet, hogy orálkodás után valahogy mégis összehoztad magadra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!