Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Baj hogy leborotváltam a...

Baj hogy leborotváltam a nemiszervemről a szőrt?

Figyelt kérdés
Leborotváltam a kapitányról a szőrt,baj ez? Csak azért kérdem mert viszket.

2012. aug. 2. 23:34
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2012. aug. 2. 23:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Majd idővel nem fog viszketni, ha már sokadjára csinálod. Egyenlőre kend be valami fertőtlenítővel vagy testápolóval.
2012. aug. 2. 23:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Én 20 éve borotválom...
2012. aug. 2. 23:47
 4/10 anonim ***** válasza:

A Veet krém kíméletesebb, mint a borotva.

A lényeg, hogy utána egy jó fertőtlenítővel, ha fiú vagy akkor egy jó fater shave is megteszi, azzal kend be, utána lehet valami bőrápoló krém, és akkor nem szárad ki, nem viszket.

2012. aug. 3. 09:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Már nem divat a tök csupasz,ha férfiak közé keverednél közös zuhanyzóba kirögögnének jobb esetben a hátad mögött.Ha túl a szőrőd dús és ezért vágod akkor vágd rövidre ollóval,valami jó fazonra.De más utánzása miatt,mert valaki azt mondta ez a jó nem borotváld.
2012. aug. 3. 12:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Már nem divat a tök csupasz"

Mert olvastad a velvet-en vagy valami buz1blogban? :)

Ha neki úgy tetszik meg a csajának is, akkor neked nem mindegy?

2012. aug. 3. 13:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem kell olvasni,menj férfi zuhanyzóba,ahol valódi pasik vannak,nem rózsa szín cuccos,minden napi hajvasalósok nem a csupaszkák fognak ott tucatjával lenni hidd el.

De lehet,sőt valószínű,hogy ezt egynem túl idős gyerek írta,és bizony hiába nem tetszik amit most írok,az a helyzet amíg a teljes szőrzet nincs kifejlődve a nemiszerv körül nem ajánják a védőnők,orvosok sem,nem tartják egészségesnek hogy leboroválja egy fejlődésben lévő tegyük fel 13-15 éves fiatal a nemiszervét ,mert csak felerősődik,vasatagabbá,sötétebbé válik a szőrzete tőle.

Alapból meg nem is azért borotválja sok,mert neki így kényelmesebbé válna,hanem itt meg itt hallotta.Később úgy is eldönti mi a jó neki,bár az megint elég gáz,ha egy lány miatt teljesen átalakítja magát,csak egy lány miatt sem jó döntés ez.Saját döntésnek kell lennie,nem mert valaki ezt mondta.

2012. aug. 6. 09:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Még egyszer megkérdezem: neked nem mindegy?
2012. aug. 6. 09:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen,15 éves vagyok...nekem valamiért így "kényelmesebb". Furcsa volt mikor szőrös volt...egyszerüen nem szerettem...Nem nő miatt történt az "incidens" mert perpill nincs senkim:)
2012. aug. 6. 22:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Itt a kérdező a véleményünkre volt kíváncsi,hát leírtam,ahogy te is,tehát neked sem mindegy.Leírtam a lényeg hogy saját döntése legyen,ne más befolyásolja.

De továbbra sem tartom férfiasnak a csupasz férfiakat külsőleg,ez magánvélemény nem sértés senki felé sem.

2012. aug. 8. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!