Sok anyajegyem van de szeretnék barnulni is mit tegyek? Folyt. Lenn
Figyelt kérdés
Sok anyajegyem van vettem egy magas 30 faktoros naptejet
és az lenne a kérdésem hogy az ilyen magas faktoru naptejjel ha bekenem magam ugyanugy lehete barnulni mintha nem lennék bekenve és csak a káros sugaraktól védi meg a bőröm??Vagy ezektől a magsa faktoruaktól nem igazán lehet barnulni??
Bocsi ha furcsán fogalmaztam reméllem megértitek a kérdést... :D
2009. júl. 18. 07:06
1/2 anonim válasza:
Szia! Ugyanúgy barnulsz, de nem pirulsz, nem égsz meg :) Mivel először pont a pirosság látványos, valószinűleg úgy fogod először érezni, hogy kevésbé barnultál, de ez csak azért van, mert nem kap "sokkot" a bőröd a naptól. Kend kb 30 percenként újra magad ebben a nagyon erős napban. Nekem is rengeteg anyajegyem van amúgy, én ki sem merek velük menni napközben napozni mostanában.
2/2 anonim válasza:
Akkor, amikor 6 fölötti UV sugárzás van, ezt bemondja a tévés időjárásjelentés, 11 és 4 között ne menj napra, mert a barnaság annyit nem ér, hogy rákos legyél, hiszen veszélyeztetett vagy. Extrém sugárzásnál már 50-es naptejet javasolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!