Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy tudnék maszturbálni...

Hogy tudnék maszturbálni metélés után?

Figyelt kérdés
Fitymaszűkület miatt lemetélték a bőrt az egész makkomról kb. 10 napja.Eddig a bőr huzogatásával maszturbáltam, most viszont nincs bőr a makkon ami felizgatna és nemtudok hogy hozzákezdeni-----Kérnélek titeket hogy minél hasznosabb tanácsokkal szolgáljatok.És ha vmit rosszul csinálnék akkor javitsatok ki! előre is köszönöm!!
2009. júl. 17. 22:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
tippet nem tudok adni de erre én is kíváncsi lennék. szerintem marad a síkosítós megoldás
2009. júl. 17. 22:32
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Sok síkosítóval. Babaolaj? :D
2009. júl. 17. 22:33
 3/11 anonim ***** válasza:
66%

Sikosító kell.Belenyomod a markodba.Marokra fogod a makkod és TÁMADÁSSSS!

El sem tudom képzelni milyen rossz lehet körülmetélve.Fel a fejjel

2009. júl. 17. 22:33
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem most még várj vele egy kicsit,és ha jól megnézed,akkor van rajta bőr,mert takarja a makk alját,tehát ugyanúgy.
2009. júl. 17. 22:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát igen én is ugy gondolom hogy még nem jott el az ideje a dolognak mert még elég frissek a sebek,de ha még várok vele kb.2-3 hetet akkor szerintem minden jol fog menni.
2009. júl. 18. 00:16
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
figyelj, mond már el ha nem nagy kérés hogy hiogy zajlott ez az egész, altatásban vagy érzéstelenítésben volt és mennyire fájt vagy mit éreztél? nekem is szükségem lenne egy ilyen műtétre de nagyon félek..és szerintem is várj még vele pár hetet, és sikosítót használj, először nagyon érzékeny lesz azt olvastam mert eddig ugye "védve" volt de idővel jobb lesz
2009. júl. 18. 07:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Én altatva voltam a mutét alatt, mert 18 éves korig altatnak, feltéve ha nincs olyan problémád amiadt nem lehet altatni.Az egész kb 1ora volt és utána 1-2 napig kicsit fájt de elviselheto.Utána már csak érzékeny,de ez se kellemetlen érzés.Én már kb. 11 napja voltam mutve és már szinte egyáltalán nem érzékeny szoval hamar hozzászok.Eloszor én is rosszabra számitottam de most hogy utána vagyok már sokkal jobb érzés, hogy megvan mivel a jovoben sok problémát kiküszöböltem ezzel+higiénia..
2009. júl. 18. 11:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyszóval nem nagy cucc az egész :D
2009. júl. 18. 11:24
 9/11 anonim válasza:
Bármi síkos anyaggal nyomhatod, testápoló, olaj, tusolásnál jó marék tusfürdő. Ha minden szakad ott a margarin a frigóban.
2009. aug. 17. 01:10
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
tépd le egy légy szárnait és tedd a makkodra.
2010. nov. 21. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!