Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van fehér "túró" a...

Miért van fehér "túró" a fitymámon?

Figyelt kérdés
Azt gyanítom, hogy valamiféle kosz lehet, de nem értem, mert naponta többször is tisztán tartom, de hiába mosom, nem jön le. Letudom csipkedni nagyjából, de egy idő után már fáj, de alapvetően nem viszket, nem fáj.

2012. júl. 31. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Fertőzést kaptál valakitől, amit kezelni kell, menj orvoshoz. Ja és tartsd a gatyában a cerkádat, nehogy megfertőzz másokat. Pffujj, de undi...
2012. júl. 31. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Lógazsd kamillatejjába!
2012. júl. 31. 18:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem kaphattam fertőzést, mivel egy lánnyal vagyok már 3 éve, és még csak arra sincs esély hogy tőle mert most voltunk nőgyógyásznál. Nőgyógyász után 1 nappal jött ki. Tuti nem kaphattam el semmit..
2012. júl. 31. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Sztem a csajod kamuzik. Gondolom te nem voltál jelen a vizsgálaton.
2012. júl. 31. 18:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Dede :) ott voltam.. nincs baja. ha elkaphattam valamit, bár erre kb semekkora esély sincs, akkor az wc-n lehetett vagy ilyen helyen, úgy hallottam hogy így is terjedhet, bár ezt is kétlem, mivel nem ülök le wc-re csak otthon...
2012. júl. 31. 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz!
2012. júl. 31. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!