Ez mi a péniszemen?
Régebb óta is ott van,de nem tudom mióta,kis koromban körül lettem metélve,higéniai okok miatt,szóval nem tudom mikor keletkezhetett ez a bőrdarab féle lógó valami.Nem rég lettem figyelmes rá,félek hogy maszturbálás közben,vagy szeretkezés közben leszakad mivel holnap lefekszek a párommal első alkalommal lehet-e valami baj?
Link : [link]
Megnyugtatlak, nem azért lettél körülmetélve, mert annyival higiénikusabb, hanem azért mert a szüleid így döntöttek, és abba neked nem volt beleszólásod. Ha oka van, az még más eset, de az is olyan 3-5 éves kor körül válik el, hogy igazából kell-e vagy sem. Korábban csak különösen indokolt esetben vagy külön kívánságra végeznek teljes csonkolást. (De nem a gyerek kívánságára...)
Egyébként a képről nem derül ki semmi. Az sem, hogy mi az, az sem, hogy mihez viszonyítva mekkora, de még csak az sem, hogy ezt hol vagy min van rajta? Ezek az infók eddig itt használhatatlanok.
De amúgy egy kort sem osztottál meg velünk,... pedig az sem mellékes azért...
Addig meg talán nem kéne lefeküdnöd valakivel, amíg nem vagy biztos magadban, vagy kételyeid vannak valamivel kapcsolatban.
Kb. 1-2 mm.17 éves vagyok augusztusban leszek 18.
A péniszem alján nem a közepén,a makkhoz közelebb helyezkedik el.Arra is gondoltam lehet,hogy a fitymafék egy kis darabja?Amúgy bőr darab és olyan a színe mint a bőr..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!