Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az gáz ha egy heregolyóm van?

Az gáz ha egy heregolyóm van?

Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 13:19
 1/7 AvernusTriad válasza:
52%
Ma már kérdezted, de legalább javult a helyesírásod :)
2012. júl. 29. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Valószínűleg meg van a másik is, csak nem szállt le a hasüregből. Orvos.
2012. júl. 29. 13:31
 3/7 A kérdező kommentje:
egy foci balesetem volt és kivették a másikat. és én félek hogy ez a bizonyos lány mit fog csinálni,otthagy vagy sem..
2012. júl. 29. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Ó te szegény. Mért nem viseltél suspensort ? Megérte ?
2012. júl. 29. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, neki más okból távolították el az egyiket, az akkori barátnőjét sem zavarta abszolút, meg az utána következőt sem, és a szexuális életük is teljesen rendben van. Szóval nem, egyáltalán nem gáz. Félkarú/féllábú embereken sem röhögünk, hogy jajdeégő.
2012. júl. 30. 01:52
 6/7 anonim válasza:
A volt főnökömnek is kivédtek más okból! Neki sincs ebből semmi hátránya. Egyszer biliárdoztunk és megszólal miután már csak egy golyója volt az asztalon (is), hogy "nekem már csak egy golyóm van". Mi erre csak annyit mondtunk tudjuk!!! :-D
2012. júl. 31. 14:23
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. ez azért lendületet ad!!..:)
2012. aug. 3. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!