Merev vagy lankadt állapotban csinálják a fitymafék mütétet?
Figyelt kérdés
Pl. lehet nekem nagyon érzékeny a péniszem, és kis érintésre is fel áll, baj lenne ha műtét közben állna?2012. júl. 29. 12:38
1/8 anonim válasza:
Ha..ha..ha! Kissebb lesz az ne izgulj! Még pisilni sem jön elő!
2/8 A kérdező kommentje:
mivel érzéstelenitik amugy?
2012. júl. 29. 12:41
3/8 anonim válasza:
Remélem nem hitted, hogy ott lesz egy nővérke, aki szájjal keményít téged folyamatosan... ??
4/8 anonim válasza:
Lidocain injekció. :) Bele a gyíkba, tök jó lesz. Egyből lelankad ám.
5/8 anonim válasza:
Ne izgulj: nem fog felállni! Kapsz bele 2 pici szurit, és nem fogsz érezni semmit a beavatkozásból!
6/8 A kérdező kommentje:
és mikor előtte megvizsgál a doki, és matatja, ciki ha feláll?
2012. júl. 31. 18:29
7/8 anonim válasza:
lankadt de ha elötte megnézi a doki és netán nő nekem nő volt és birizgálta mert úgy volt h maszturbálás után mindig fájt a húgycsövem és elösször bementem akkor annyi volt h netudott semmit húgycsőbe beledugott egy ki pamacsot azt kitenyészették és mondta h menjek ki mert ondótenyésztés is kell és kimentem kivertem visszavittem abba a kis üvegbe de ez mind mesztelen és mondta h ahogy végeztem rögtön menjek vissza de mondta h még merev legyen és akkor megnyomkodta meg minden és hólyaghurut volt csak elég eldurvult és lehúzódott a húgycsőre na és annyi h álló faszt ott basztatta jópárszor meghúzgálta h ne lankadjon le és mondta h fantáziáljak meg minden hát megvoltam szeppenve de nem érdekelte h áll v sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!