Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Még nem volt szex kapcsolatom...

Még nem volt szex kapcsolatom senkivel de azt vettem észre hogy elkeztek a fiuk érdekelni, film is olyan izgat jobban. Ez azt jelenti hogy homo leszek? Mi leehet ennek az oka? Valami családi vagy gyerek kori oka lehet?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 09:41
 1/9 anonim válasza:
Hát, nem tudom mennyi idős lehetsz, de valakinél ha azonos nemhez vonzódik hamar felismerhető. Úgy izgat jobba ha mindjuk szexfilemt, pronót nézel, ha két férfi csinálja?? Meg életben "megnézed"+ a fiúkat???
2012. júl. 25. 11:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen ilyenek. Meg gondolatok érzések. De nem akarnám. Meg az okát se tudom. Kösz hogy nem cikiztél ki.
2012. júl. 25. 11:48
 3/9 anonim válasza:
AZ első válaszoló vagyok.Én nem ítélem el a másságot és nem azért mert én más vagyok. Csak van ilyen ismerősöm.Meg amúgy is, mindejkiot olyannak kell elfogadni amilyen. Sőt a legjobb fiú barátom akivel általánosban mindig együtt jártunk suliba, gimis korábasn kiderült, hogy meleg. Ezt senki sem gondolta róla.. Mindig lányok társaságát kereste, a fiúkat már akkor érdeklték a lányok, őt nem... ennyi volt a különbség... és milyen gondoltaok forognak a fejedben??
2012. júl. 25. 12:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Hú azt ide nem merem kiírni.
2012. júl. 25. 12:42
 5/9 anonim válasza:
ott van a sor alján, hogy privát üzenet és azt csak én fogo látni
2012. júl. 25. 12:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Hali!

Hadd kérdezzem meg, mert nem mellékes a kérdés... te most serdülsz? Hány éves vagy?

Mi egyebet vettél észre még magadon? (Osztály)Társaiddal, haverjaiddal, barátaiddal kapcsolatban szoktatok olyasmi dolgot csinálni, amelynek töltete vmilyen szinten szexuális? (Pl. serdülők imádnak ökörködni, van hogy egymás "s**beQ-rását" is leimitálják a másikkal, azt' röhögnek rajta, semmi több,... mások meg mittomén összeállnak közösen rejszolni páran,... csak úgy heccből... akár a másikét is megfogják, ha kíváncsiak és a másik engedi... stb.)

Ennek a dolognak rugalmasabb a határvonala, ezért lenne jó, ha ptosabb képet adnál magadról és a problémádról. Mert ha csak kíváncsiságalapú az egész, akkor az nem meríti ki a homoszexualitás fogalmát. :-o

Üdv: EE

2012. júl. 25. 16:25
 7/9 A kérdező kommentje:

szia 13 vok és néha vannak ilyen hülyülések jaja

nem tudom még mit mondjak könnyebb ha kérdezel

2012. júl. 25. 18:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Sztem vannak olyan dolgok, amelyek igazán mély problémái, kétségei le7nek egy embernek, így neked is. Jól tükrözi ezt az is, h. nem merted nyilvánosan felvállalni a saját gondolataidat. Éppen ezért azt glom, hogyha beszélgetni szeretnél, azt inkább privátabb közegben lenne érdemesebb folytatni.

1etértesz?

Ha igen, dobj egy >>privit, és add meg benne MSN-címedet, ott sztem te is inkább mered feltenni kérdéseidet! :-)

Üdv: EE

2012. júl. 25. 20:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Ha jár fel ide srác vagy pasi aki hasonló helyzetben van vagy volt dobjon ey üzit lécci!
2012. júl. 28. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!