Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyire féljek a HIV/AIDS-től...

Mennyire féljek a HIV/AIDS-től ha összecseréltem véletlenül apám borotváját az enyémmel?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 21:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

figyelj, az én borotvámat amit csak hónalszőrtelenítésre meg a gyenge arcszőrzet levágására használok azt anyámmal közösen használjuk azt ő is hónaljra... semmi baja neki se nekem se :D

F

2009. júl. 15. 23:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

dehülyevagyte. apád adis-es???? ha nem akkor hogyan jut eszedbe egyáltalán ilyen????

a kiütéseid meg valszeg allergia. esetleg apád borotvahabjára, vagy apád borotváján levő aloe csíkra, vagy tökötudja, de vmi allergia, vagy eccerűen csak szarul borotválkoztál, mer apád borotvája életlen volt.

az aids amúgysem olyan h 2 napra rá kiütéses leszel :S

2009. júl. 16. 00:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Van egy allergiás reakciód a Papa után használt borotvától.

Alapon nem egészséges közös borotvát használnod mással.

Szakállméregről hallottál?

A több ember álltal használt borotva okoz kiütéseket egyes embereken.

Ha a saját tested több pontján is használsz borotvát, akkor is célszerű külön-külön borotvát használni.

Egészséges vagy neaggódj, csak ügyelj jobban a higiéniára.

2009. júl. 16. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:
arról nem bezsélve, hogy az aids-nek nem a kiütések a tünete
2009. júl. 17. 11:50
 15/15 anonim válasza:

Ha édesapád AIDS-es akkor te is az vagy, hisz már annak születtél. Egy AIDS-esnek soha nem lehet egészséges gyereke. :(

Egyszóval NEM KELL FÉLNED.

2010. jan. 25. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!