Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Aranyér lehet? Vagy valami más?

Aranyér lehet? Vagy valami más?

Figyelt kérdés
A lyuktól fentebb egy kis gömb jött ki, de most megijedtem. nem tudom, hogy mi ez.
2012. júl. 17. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem valószínű hogy aranyér, ha nem a lyukBÓL jön ki. Voltál együtt valakivel egy hónapon belül? Ezesetben, ha nem biztonságos partnerrel voltál, lehet vérbaj. Lehet sipoly is, bár ez elég kevéssé valószínű dudor miatt. A szifiliszről olvass itt bővebben.

[link]

2012. júl. 17. 21:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát hozzá nagyon közel van, de nem láttam. Amúgy azt vettem észre, hogy kisebb lett.. Lehet köze ahhoz, hogy hasmenésem volt, és visszatartottam? Nem voltam az utóbbi 1 hónapon belül senkivel.
2012. júl. 17. 21:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Nen nem tűnt el.. amúgy nagyon közel van hozzá és egy ilyen golyó féle.
2012. júl. 17. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a fenkék lyukról beszélünk ott simán lehet külső aranyér,ha nagy wc-zel és kicsit vérzik,fáj akkor aranyér,de meg is tudod nézni,kicsit széthúzod és látod hogy van e ott egy kicsi zöld erecske.De egy kis csomószerűségnek néz ki az aranyér.Reparon kenőcs jó rá,bárkinek előhöhet,még akár 15 éveseknél is,rostokban gazdag táplálkozás is segíthet,hogy ritkábban forduljon elő.
2012. júl. 20. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!