Ez fitymaszűkület?
Figyelt kérdés
az lenne a probléma hogy alap ás felállt állapotban is nem tudom hátrahúzni teljesen a fitymát,csak úgy kb a makk közepéig,ez majd változni fog idővel vagy nem? 16 vagyok2012. júl. 16. 18:47
1/10 anonim válasza:
Nem fog valtozni, az fitymaszukulet.
2/10 M.Zoltán válasza:
Tudod mi hiányzik egy zsidóval teli repülőről......
....másfélkilló fityma brühühühü
3/10 A kérdező kommentje:
de mit tudok tenni ellene? amúgy igazából nem is próbáltam teljesen lehúzni mert félek hogy nagyon fájni fog,ameddig lehúztam onnantól már nem nagyon mertem,mert kezdett kellemetlen lenni
2012. júl. 16. 20:10
4/10 anonim válasza:
Menj el urológushoz. Minél előbb!!
5/10 anonim válasza:
kád meleg víz tágítgatás, finoman elkezdneni hátrahúzni, lehet, hogy csak letapadt
inkább te csinálsd magadnak, mint az orvos aki nem fog sajnálni
ja és semmiképpen en erőltesd, tehát csak lassan és finoman
kicsit idős vagy ehhez az a baj, 2-3 éve nem tűnt fel?
ha 2-3 hónap alatt nem sikerül elérni változást akkor utrulógus
neked is azt mondom, mint itt mindekinek, hogy fitymapalsztikát kérj, teljes körülmetélésbe ne menj bele.
többi idiótának köszönöm a részvéátelt, veletek is sürübben vagyunk
6/10 A kérdező kommentje:
de igen,feltűnt,csak mivel nem nézegettem másoknak,azt gondoltam,hogy talán majd később fog változni vagy mittudomén,de amúgy elkezdtem húzogatni meleg vízben,azt hiszem már sikerült lejjebb húznom,fájdalom nélkül,de még nem sokat
2012. júl. 17. 10:34
7/10 anonim válasza:
akkor rajta
fél év alatt eredményt tudsz vele elérni
ha meg nem, akkor fitymaplasztika
8/10 anonim válasza:
Előttem szólónak igaza van,az urologussal megvigyázz ha ott kötsz ki,mert fitymaplasztikával simán megmarad a fitymát csak a szükületet szüntetik meg,viszont sok doki körülmetélés párti és ha nem közlöd vele,és ragaszkodsz hozzá,hogy a fitymádat mentse meg akkor simán körülmetél,vagy azt fogja mondani visszaszükülhet.Szóval csak erélyesen közlni kell velük te igen is ragaszkodsz a fitymádhoz,nem egyezel bele metélésbe.De kezd el a tágítást mielőbb
9/10 A kérdező kommentje:
már elkezdtem,és már le is tudom húzni a bőrt a makk aljáig,de mereven még alig
2012. júl. 20. 11:23
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!