"kukival" kapcsolatos kérdés! Létzik, hogy a fityma vége kiszárad, de csak félkörben egy vékony sávban? Vagy mitől lehet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 15:25
11/11 anonim válasza:
Üdv! Én lány vagyok, és a barátomnál is előfordult, de szerencsére negyon ritkán. Én megkérdeztem tőle, hogy mitől van. Ő azt mondta, hogy wc után nem törölte meg rendesen, és ezért.
Pasiknál előfordul, ha sietnek, és nem rázzák ki rendesen, illetve nem törlik meg rendesen. Ez csak olyan téren kellemetlen, ha szex van, akkor nem tágul megfelelően az a rész, és körbe repedezhet a bőr. Úgy hogy mond meg a párodnak, hogy wc-zéskor rendesen törölje meg, és akkor nem fordul elő ilyen. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!