A hímvesszőm erekciós állapotba 8-9 cm körül van. Mit tegyek? Részletek lent
Tudom hogy ez átlagon aluli, és van is egykét ötletem hogy miért van igyUgye a 2 fő befolyásoló tényező a gének és a tesztoszteron szint.. a fő hibás a tesztoszteron lehet.
Halvány emlékeim vanak róla hogy amikor kicsi voltam akkor afürdés közbe a heréimet erős szorításnak tettem ki,ne kérdezzétek h. miért énse tudom.Szerintem ez okozhatta a bajt.A tesztoszteron szintem valószínűleg nagyon alacsony ezt jol mutatja a viselkedésem, és az egész személyiségem.Ez a része még nemis baj mert ezt hogy "lányos" fiú vagyok elég jol kitudom használi és elég sok lánynak tetszek.Attól félek h. a későbbi időkben a péniszem mérette túl nagy hátrány lesz a szexuális életembe.Esetleg szteroidokkal lehetne segíteni a helyzeten?Tudnátok segíteni?
és ha a vizsgálatok során kiderülne hogy "beteg vagyok" akkor hormonkezelést kapnék?
csak értetitek hogyha kevés esély h. javulna de félek h. elveszik bennem ez a "varázs" az érzékiség,kedvesség, őszinte szeretet a bnőm iránt, mert én ezeket mind annak tudom be h. kevés a tesztoszteron a vérembe és ezért nem vagyok olyan férfias, aminek én kifejezetten örülök..:)
ha mg csak 15 vagy, még bőven nphet
heréid hossza mekkora? van 4-5 centi? ha igen, akkor semmi gond nincs
mióta recskázol? hány éves korod óta?
ha mégis aggódsz, nyugodtan menj el az iskolaorvoshoz vagy urulógushoz
szóóri.DATA ERROR
erekció:10 cm körül
erekció nélkül: 7,5
A heréim annyi amennyit az egyik válaszoló mondott.
Önkielégítés kb 2éve mondhatni ritkán van hogy 3napig naponta, van hogy 2hétig semmi,szóval átlagba olyan 1-1,5 heti 1x
Én 16 éves csaj vagyok, és nekem annyira bejön a stílusod, hogy az se érdekelne ha 6 centivel rendelkeznél.. : DD
Szerintem ne aggódj ezen. A legtöbb nő hüvelye kb 10-12 cm max. Inkább kellemetlen ha túl nagy. Gondold csak végig, egy csajt ujjal is ki lehet elégíteni, az sincs meg 10 cm, akkor a tiéddel is simán megy, ne aggódj, jó vagy így ; )
wááu. ez kezd ijesztő lenni:O
háromszor mértem és egyre nagyobb most 10cm volt merevedés nélkül..
válaszolok itt: halványlila gőzöm sincs,de mondom csak ilyen kósza emlékképek maradtak meg, lehet hogy ez volt az első jel hogy egy őrült mazoista leszek:D najonem
Előtted író vagyok.
Nem lehet hogy rosszul mérsz? xd mert sztem 2 napa alatt nem nő meg csökken centiket .. :DD
az biztos h. nemnő..csak a méret ezekszerint függ a napszaktól,fizikai állapottól és még sok mástól
már az előzőekben küldtem ez linket, amelyen bejelöltem h. én mit mértem meg, és vártam a válaszolokra h. jó távolságot mértem meg,de semmi):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!