Mit tehetnék azért, hogy feloldódjon? Egész nap takargatja magát. Mesélnétek nekem errôl a bizonyos dologról is?
Unokatesóm nálunk szokott lenni nyaranként egy-másfél hónapot. Egy szobában alszunk és arra lettem figyelmes, hogy reggelente (meg aztán néha napközben is) nagyon szégyenlôs/ takargatja magát.
Hétfôn reggel megkérdeztem, hogy miért, erre ô nem mondott semmit csak elpirult.
Utánaolvastam, hogy mi történhet vele. Azt találtam, hogy van valami reggeli merevedése a fiúknak. Ez mindent megmagyaráz. És teljesen természetes.
Szeretném valahogy tudatni vele, hogy nem kell szégyelnie elôttem.
A kérdést azért tettem ki, hogy hogyan nyugtathatnám meg? Szinte már beteges..
Esetleg tudnátok még információkat írni errôl a reggeli merevedéses dologról?
Ô: 15/F
Én: 15/L
spontán merevedés, előfordul ilyen korban
NE beszélj vele erről, csak kellemetlenebb lesz neki.
Hagyd, had takargassa és tegyél úgy, mintha normálisan viselkedne.
Már csak alig egy hónapot van itt nálunk. Már majdnem teljesen megszűnt nála ez a dolog. Nagyon örülök neki!! ^^
Együtt járunk strandra, partikra, stb. (:
Sikerült megbeszélnünk ezt a dolgot. Lehet hogy az is segített benne, hogy megtalálta ezt a kérdést és elgondolkodott azon amit csinált..
Amikor észrevettem, hogy ezt a kérdést nézegeti akkor kicsit pipa voltam de na.. :D
Végül jobb lett (:
Köszönöm a válaszokat ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!