Mennyi az átlag 12 evéseknél és 13 evéseknél?
Figyelt kérdés
HA értitek mire gondolok tudom hogy korai meg ilyesmivel foglalkozni de megnyugtatna egy kielégítő válasz ezert is nem irtam le a meretem hogy az igazsagot irjatok2012. júl. 3. 23:13
1/12 anonim 

válasza:

ezen ne agyalj, ha olyan magas vagy, mitn egy átlag ffi, már mutáltál, borotválkozol pár naponta, akk pontosan akkora, mint az átlag ffipopulációban. amíg nem érzed magad "kifejlettnek", még nőni fogsz, így nyilván eléred/túlnövöd az átlagot...:)
2/12 anonim 

válasza:

12-13 évesen fejlődésben van a szervezet. Nincs átlagméret, mivel akár 1 év alatt is cm-nyi mértékben nőhet. Arról nem is beszélve, hogy ha mondjuk az átlag 13-15 cm, attól még a 10 cm, és a 18 cm is normális (mégis nagy a különbség köztük).
Harmadlagos dolog, hogy bármilyen is a mérete, te arra nem tudsz hatással lenni, így feleslegesen nem kell idegesíteni magad, mert azt használod, amit "kapsz".
3/12 anonim 

válasza:

pont akkorának kell lennie a péniszednek
amekkora
majd még nő
pisilni tudsz vele, recskázásra is jó
egyébként is akkora lesz amekorrára a gének megszabják
nem tudsz vele mit kezdeni
ezért felesleges magadat ezen rágni
6/12 anonim 

válasza:

En 14 eves vagyok a peniszem 14.5 12 evesen 11.5-12 volt csak. (most se valami nagy ) ne agodj megno az idovel
7/12 anonim 

válasza:

ja nem lehet ennyi időseknél átlagos mondani,hiszen vannak későnérők,akiknél még az alapvető fizikai,biológia változás,mint a fanszőr,hónajszőr növekedése is később indul be akár évekkel,mondok erre egy példát egy átlagos fejlettségű 12-13 évesnek már van fanszőre,de van olyan 14 éves is aki meg csupasz még mint a tenyerem,nekik alul sincs túl sok látnivaló ezek után.De a merev állapotot nézzük akkor 5cm től számítva(ilyen is van)bármekkora lehet és még ez is normális.
8/12 A kérdező kommentje:
nekem 7cm de helyesen mérve
2012. júl. 8. 22:39
10/12 A kérdező kommentje:
pár nap múlva 13
2012. júl. 24. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!