A szexszomnia ilyen fiatalon is kialakulhat?
12 éves vagyok és mostanában minden reggel arra kelek, hogy nedves alattam a lepedőm.
Tudom, hogy ez ilyen korban még normális is lenne, a nedves álmok miatt, de ma reggel apám ébresztett és azt mondta, hogy hát az ágyat dugtam. :S
A szexszomniáról egyébként neten olvastam a webbeteg című honalapon. A googlben találtam arra a keresési kulcsszóra hogy "szexszomnia".
Leírtak mindent csak azt nem, hogy ezt átélhetem e egyedül is meg ilyen fiatalon is.
Ugyan, ne idétlenkedj már! Méghogy szexszomnia... Olyat álmodtál és kész. Én is szoktam olyat álmodni, hogy szexelek, sőt orgazmusom is van, ez nem szexszomnia. :)
24/L
Bocsi, kicsit durva leszek, de szerintem ez egy őrültség. Azt nem tagadom, biztos létezik ilyen mi a fene... sz... szexszomnia. Ennyi erővel én is ilyen vagyok, voltam [nekem is volt hasonló élményem kb. 3 hónapja]. - Túl sok hülye kifejezéssel etetnek minket, na, szerintem.
Ne skatulyázd be magad, lazíts!
Az is lehet, kissé felpörget a téma meg élénk a fantáziád. Olvass valamit, gyökeresen másról szólót, lefekvés előtt, és ne feszengj miatta.
[Én beszélni szoktam álmomban hangosan, ami kifejezetten cinkes, főleg, ha szexről álmodok, és egy szobában alszom a fiatalabb tesómmal.]
Ha folyamatosan észleled, mondjuk 1-2 hónapon át, akkor esetleg, de pár alkalom szerintem nem katasztrófa. Ha nagyon zavar és a családodat is, akkor valahogy esetleg elmehetsz pszichológushoz. Hmm.
Ja azt elfelejtettem írni, hogy előtte a tv-ben is hallottam róla.
Egyébként az normális, hogy ha olyat álmodok akkor mozgatom a csípőm, hogy a fütykösöm hozzá dörzsölődjön az ágyhoz, de eközben én alszom?
Nem voltál durva, sőt köszi hogy megnyugtattál.
Mondjuk apámmal még így is úgyis lesz egy kellemetlen beszélgetésem, tuti hogy fel akar majd világosítani, meg minden. :S
abszolút normális
nem szoktál recskázni? ha napi rendszereséggel csinálod, nem lesznek éjszakai nedves álmaid, max nagyon ritkán
elolvastam mi a szexszomia
hát.. nagy baromság
a kezelése meg: antidepresszáns
gondolom ezt is az amcsik találták ki, lényeg a no sex, és hogy zombit csináljanak belőled
nehogy antidepresszáns-t szedj, mert beteg vagy, egyszerüen álmondban maszturbálsz, ennyi az egész
mindeki csinálja, aki maszturbál ébren eleget
Velem is történt már ilyen cucc pedig lány vagyok,lényeg az ,hogy ne aggódj!Figyu,ha gondolod megbeszélhetjük privátba!....mondok majd ilyesmi dolgokat..!
12L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!