Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Két napja intim területeken...

Két napja intim területeken leborotváltam magam. Azóta viszketek és nagyon irritál. Van valami gyógymód erre?

Figyelt kérdés
Piros is kicsit, nagyon kellemetlen. Nem tudok így élni, segítsetek!!

2012. jún. 27. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
kend be krémmel testapóló val vagy valamivel én ezt szoktam és ne vissza felé borotválj akkor szokott ilyen lenni hanem szálirányba
2012. jún. 27. 11:06
 2/8 anonim ***** válasza:
de akkor egybol kino am puderozd be
2012. jún. 27. 11:10
 3/8 A kérdező kommentje:
a púdert kifejtenéd bővebben? amugy a testápolótól inķább rosszabb lett! de azért köszi!
2012. jún. 27. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem púder = hintőpor.

Ne vakard, és várd meg amíg újra kinő, ne borotváld addig újra (kb 2-3 hét). És utána borotvahabbal borotváld, és lehetőleg új pengével.

2012. jún. 27. 11:56
 5/8 anonim ***** válasza:
babahintopor jaja menyugtatja am ha vakarod roszabb nehez megalni siman szodbe kapsz olcson 300ert is kb
2012. jún. 27. 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:
nem tudsz mit csinálni, a bőröd nincs hozzászokva... vásárolhatsz, gyógyszertárban különböző gyulladáscsökkentő, vagy irritáció elleni krémeket, de ezektől vagy jobb lesz vagy nem... ha ezentúl borotválni akarod, akkor az első pár hónapban ne hagyd, hogy borostásodjon, és szépen hozzá fogsz szokni és egyre kevésbé fog viszketni, fájni, pattanásosodni... de amúgy én már 5 éve veet el szőrtelenítem aminek nincsenek ilyen következményei...
2012. jún. 27. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:

igen

nem borotválod le többet

max lenyírod ha túl hosszú

2012. jún. 28. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:

a szőrtelenítő krém után nem szúr, de azzal meg vigyázz mert ha túl sokáig hagyod rajta a bőröd is leszedi, és egy hétig jársz terpeszben

kenegesd most neogranormonnal

testápolóval vigyáznék, mert utána meg jön a gomba

2012. jún. 28. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!