Van olyan betegség, ami miatt nem nő a férfi szakálla?
Fuzárium-gombával fertőzött élelmiszer után a bejutó toxinok felborírtjáka hormonrendszer egyensúlyát.
Bizonyos gyógyszerektől is csökkenhet a férfihomon szint.
Endokrinológiai szakrendelésre kell elmenned, ez a tudomány a hormonokkal foglalkozik.
Általában ha klinikákra mész ott a belgyógyászati épületekben kapnak helyet.
Ha Bp-i vagy akkor a SOTE II. számú Belgyógyászati Klinikájára kell beutalót kérned, Endokrinológiai szakrendelésre (Szentkirályi utca 46, 47/49-es villamosról kálvin téren kell leszállni és onnan 5 perc séta).
Ha Debreceni vagy akkor DEOEC Belgyógyászati Klinika, Enokrinológiai szakrendelés. (1-es villamos utolsó előtti megállója).
Kedves első válaszoló! Ha viccnek szántam volna a kérdést, akkor a humor kategóriában teszem fel.
A többieknek köszönöm a választ. Igazából én nő vagyok, csak nem régen randiztam egy férfival, aki, már nem emlékszem mire, azt felelte, hogy neki nem nő a szakálla. Ezen kicsit meglepődtem, de nem akartam firtatni.
Mellesleg utolsó válaszoló, tényleg nagyon szépen köszönöm a válaszod. Ha bárki rátalál a kérdésre a jövőben, és hasonló problémája lesz, azt hiszem bőséges infot kap a válaszodból!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!