Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Érdemes doktorhoz mennem?

Érdemes doktorhoz mennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves fiú vagyok. A gondom a következő:

Még vasárnap fociztunk pár barátommal. Én a kapuban álltam, és egy elég erős bikázás pont "ott" talált el.

Akkor persze azonnal összeestem, és legalább 5-6 percbe telt, míg újra talpra tudtam állni. Azóta eltelt 2 nap, de még mindig fáj.

Édesanyámnak nem mondtam, de a nagyapám szerint érdemes lenne csak úgy elmenni urológushoz.

Nektek mi a véleményetek?

Lehet bajom, ha nem megyek el?

Egyáltalán érdemes menni?

Bevallom még soha nem voltam, és nem tudom mire számíthatok.

2012. jún. 26. 18:06
 1/7 A kérdező kommentje:

Megint sziasztok!

Talán egy picit pontosítanám a kérdést, mert túlzottan is általános voltam:

Konkrétan minden megy, tudok "pipilni", meg minden, de a bal oldali folyamatosan "görcsöl"...

Elnézést, de nem tudom jobban körülírni a gondom. Egyszerűen érzem, mikor sétálok, lehajolok, legugolok, futok, stb, azt a fájdalmat, az a görcsös érzést, amit akkor éreztem, mikor megrúgtak.

Volt már máskor is ilyen, de az 1-2 óra múlva elmúlt. Én nem is annyira aggódom. Sokkalta inkább az érdekelne, hogy érdemes-e elmenni ilyen esetben dokihoz...

Előre is köszi minden választ.

2012. jún. 26. 18:50
 2/7 anonim válasza:
Szia, sztem nem árt azért, ha megnézeted. Nehogy aztán nagyobb baj legyen belőle!
2012. jún. 26. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:

"Lehet bajom, ha nem megyek el?

Egyáltalán érdemes menni? "

Lehet bajod ha nem mész el, ha van valami baj akkor sokkal rosszabb következményei lehetnek és sokkal nagyobb orvosi beavatkozásra van szükség. Persze az is lehet, hogy amúgy sem lenne semmi bajod, ilyen messziről nem tudnám biztosra akkor sem ha orvos lennék. Én mindenképp elmennék a helyedbe.

"Bevallom még soha nem voltam, és nem tudom mire számíthatok."

Kérheti hogy pisilj egy pohárba, amit megvizsgál utána. (Természetesen nem előtte kell pisilni.) Megnézi a hímvessződet és a herédet és kézzel is megfogja megtapintja.

Aztán megmondja a diagnózist.

2012. jún. 26. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
"ha van valami baj akkor sokkal rosszabb következményei lehetnek és sokkal nagyobb orvosi beavatkozásra van szükség" Kifelejtettem írni, hogy akkor ha nem mész el időbe.
2012. jún. 26. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:

igen, érdemes lenne, és már tegnap

szal ma vagy holnap mindenképpen

ha nem tudsz bekerülni, akkor baleseti vagy ambulancia

én is be lennék fosva, ezért nem mondom, hogy ne félj

2012. jún. 28. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy vizelet vizsgálat lenne, ellenben ha a heréd azóta fáj, az bizony nem normális

meg is dagadt?

el kellett volna menni már kedden-szerdán

imádkozz, hogy a bal golyód nem menjen rá

bocs, hogy ezt mondtam :(

2012. jún. 28. 12:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Na azért a legrosszabbal nem kell megijjeszteni,engem is találtak már rendesen,(verekedtünk) el igaz nem labdával,bakanccsal,fájt jó pár napig,de nálam nem lett gond.De ha hosszabb ideje áll fenn akkor urológus és háziorvosod is jó arra hogy megnézze oké minden odalennt.Pisilni nem kell,csak ahogy már mondták kézzel megtapintja.
2012. jún. 30. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!