Miert van ez a dolog a nemiszervemmel?
lehúzod fáj?
fitymaszűkület,műtét.
épp az a baj,egyébként ha nem lát senki.
este fürdésnél állítsd fel,kezd el verni és tegyél rá sampont,próbáld meg úgy,húzogasd többször és sok esély van rá hogy kitágul,aztán ird meg az eredményt ide.
sajnos elég nagy baj,ezekszerint még nem is verted.
Én már 6éves korom óta verem.
Hali!
˙
Nah, akkor most kezdjük elölről mert minden össze-vissza van itt.
Tehát akkor... amit tudunk rólad...
> 12 és fél éves vagy.
> Vhonnan külföldről ír6sz, ahol a vallás nagyon fontos szerepet tölt be az életetekben. (Ugyanis nem használsz ékezetes betűket (klaviatúra), és a megfogalmazásod kicsit furcsa, igaz, ez engem nem zavar. :-) )
> Ha megpróbálod lehúzni a bőrt (fitymát) a makkodról, amikor a fütyid merev, akkor fáj és szorít.
> Szégyelled ezt a problémádat, mert a 14 évesek azt mondták, nekik gond nélkül lejön, neked viszont nem, ill. nem rendesen.
> "amugy en is hat eves kor ota (MI?) csak nem tunt fel"
__ Ez utóbbi szövegrészlet számomra értelmez7etlen.
> Van némi fitymatúltengésed.
> " de hal az (nem mondom a nevet mert istenkaromlas) nem a vészes fajta mert le tudom huzni csak faj"
__ Ez a szövegrész is értelmez7etlen, légyszi' fogalmazd újra, úgy, hogy meg is értsük. Rendben? :-)
> Azt hiszed, hogy ez betegség, illetve, hogy ez húspénisz esetén nem létezik, csak a vérpéniszű fiúknál jön elő, csak mert neked van, és neked meg többszörösére nő a fütyid, amikor merev lesz.
˙
Jól értettem, amit fent leírtam rólad kedves Kérdező? (Már amit érteni le7ett... a többit légyszi fogalmazd át, és ne szégyellj használni írásjeleket (, . ! ?) a mondatrészek elválasztásához, annak érdekében, hogy könnyebben megért7sük, amit mondani szeretnél. Oké, Pajtás? :-)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!