Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületet csak részlege...

Fitymaszűkületet csak részleges vagy teljes körülmetéléssel lehet megoldani? Mert egyiket se preferálom ám!

Figyelt kérdés

Fitymaszűkületem van, de tényleg csak metéléssel lehet megoldani?

Orvos nem tud rá más megoldást?

Mert akkor inkább maradjon ilyen, mert se részleges, se teljes körülmetélésbe nem megyek bele!

2012. jún. 18. 11:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha 18 évesen ilyen hülye vagy akkor sajnállak. Egy orvos sem nyom fegyvert a fejedhez, és kényszerít hogy márpedig te metéltesd körül magad. Ha az jobban megnyugtat keress fel több orvost. Mellesleg azért mert körül vagy metélve még nem vagy zsidó. nem attól lesz valaki zsidó hogy körül van metélve...
2012. jún. 18. 14:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem is szűkületem volt. Alap esetben tudtam csak felhúzni. 15 éves koromig nem mertem szólni (gáz, meg minden), utána orvoshoz fordultam, aki azt mondta, h csak a metélés segít. Giga szopás - gondoltam akkor. De megszokam és különben is annál, ami volt 100-szor jobb! Az utolsó hónapokban ráadásul kisebesedett a bőr... Na akkor már alapesetben is csak fájdalmak árán ment föl. Ne várj addig míg kisebesedik mert az aztán tényleg gázos.
2012. jún. 18. 20:04
 13/19 anonim ***** válasza:

"Orvos nem tud rá más megoldást?"

Tudni tud, csak nem akar. Tudniillik nem áll jó a magyar egészségügy, és a fitymád egésze a dokinak pénz, hogy minél egyszerűbben oldja meg a problémát, és a legegyszerűbb az, hogy levágja rólad az EGÉSZ problémát, akkor ő több pénzt is kap a TB-től érte.

Egyébként meg a "zsidó" az egy vallás, és ahogy az arab és muszlim népeknél is a beavatási szertartás a körülmetélés. De! Ha téged körülmetélnének, attól még te nem leszel sem zsidó, sem arab, sem muszlim, mert utána elmarad a beavatási ceremónia, szóval "kicsit" cséjnydzsjórmájnd erről az egészről, mert nagyon fals fogalmaid vannak erről az egészről, és így 18 évesen elég primitív felfogással rendelkezel az életről! Itt látszik, mennyire tini vagy még.

És nem akarlak megsérteni, de alaposan gondolkodj el az eddig elhangzottakról, mert az életben még jó sokat fogsz te szívni amiatt, hogy ennyire buta ember módjára vélekedsz az emberek, dolgok, külsők, és a vallás kapcsolatáról! :o

Aki pedig keres, az talál. Ha más megoldást akarsz a fitymaszűkületedre, akkor keress egy kicsit utána, ill. kérj bocsánatot a hozzászólókról, akkor esetleg segíteni fognak neked hozzájutni más megoldáshoz!

2012. jún. 18. 20:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elég egy kis bemetszés, ez a szűkület mértékétől függ.
2012. jún. 18. 22:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen, csak a neonáci gyerek beszopta XDDDD
2012. jún. 18. 22:13
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak nagyon súlyos esetben van szükség valójában a körülmetélés bármely módjára,van ma már fityma palsztika is,ekkor a fitymádon lazítanak vágás segítségével,tehát az megmarad,az orvossal közölnöd kell,mert nagyon sok egyből metélni szeretne,mert számára ez jobb,hogy te meg szeretnéd menteni fitymád.Ne enged magad rábeszélni metélésre,előbb hallgasd végig a dokit és ha a fityma plasztikát nem mondaná akkor szólj neki.
2012. jún. 22. 12:39
 17/19 anonim ***** válasza:
45%

Menj el orvoshoz és mond el neki egyszerűen,hogy te a fitymád megszeretnéd tartani ennyi,elszeretnéd a metélést kerülni.Megértem,hogy nem akarod körülmetéltetni magad,sokaknak nem tetszik.

De a zsidókat sem a vallásuk miatt támadják nálunk és ott sem a kisemberekre gondolnak amikor beszólogatnak,hanem a privatizáció,ország eladása,külföldi kézre jutattása miatt,a fejeseik tették,a befolyással,vagyonnal bírok,na valójában őket támadják ilyenkor,csak mint minden az ártatlan,kisembereken csapodik le,utána lehet nézni akik jó helyen ülnek(parlamanet,tv stb) köztük hány ÁVH,ÁVo-s felmennők rendelkezik(a leghirhetebb vallatok 56-ban szintén ilyen vallásúak voltak ATV BAuer Tamás,apja a körmös Bauer volt,imádott körmöket leszaggatni kínzásként,embereket halálra verni és a fia pofázik,megy kimegy Izraelba is rasszizmusról beszél,amikor az apja nem semmi dolgokat tett saját társaival és még élvezte,a fiacskája meg az összelopott vagyonból befolyásos helyen csücsül és hány ilyen van)tehát nem feltétlenül náci valaki azért mert negatívan nyilatkozik,csak óvatosan kell ezt tenni.

Végülis leírtad,hogy tisztán tudod egyéként tartani.Ha kell több orvost is keress fel,meg mielőtt bármilyen orvosi beavatozásba beleegyeznél,tehát műtétbe ha kell kérjél 1 hét gondolkodási időt.

2012. jún. 22. 12:50
 18/19 anonim ***** válasza:
én nem engedném h leműtsék a fitymám ha mégis elvágom az orvos nyakát! de volt már fitymaszűkületem de megmondtam ezt és nem lettem metélve vmi mást csinált és semmi bajom nincs tehát minden jó
2012. júl. 22. 15:33
 19/19 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 27. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!