Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Srácok, ti nem vagytok zavarba...

Srácok, ti nem vagytok zavarban, ha piszoárba pisiltek mások szeme láttára?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar ha valaki látja ahogy vizelek, éppen ezért nyilvános mosdókban nem a piszoárt használom, hanem a normál WC-csészét.

2012. jún. 13. 22:19
1 2
 11/15 potyike ***** válasza:
én igyekszem olyan piszuárhoz állni,hogy mellettem ne legyen senki,de ha mégis ott van valaki és netán nézi bránerem,nem zavar,legfeljebb kicsit elfordulok
2012. jún. 14. 10:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar különösebben...
2012. jún. 14. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:
ha valaki azt nézi ahogy én hugyozok és az illető nem a csajom akkor felkészülhet egy kiadós ökölharcra... tehát nem zavar...
2012. jún. 14. 22:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Engem is igen zavarni tud. Igazából csal elkezdeni nehéz. Moziban én is rendes wc-t részesítem előnyben. De minden máshol megoldom.
2012. jún. 15. 22:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretek nyilvánosan csurizni, piszoár eleve egy rossz valami, mert visszaverődik róla a hőgycsepp, tisztátlan valami. A rendes fülkés Wcben tisztábban lehet kijönni a vizelésből, főleg ha hajlamos az embernek a farka néha félrelógni :)) na de ezen kívül valahogy a piszoárba vizelőkről mindig röhögőgörcs kap el, amikor látom őket slagolni. Olyan nevetséges pózokban tudnak hugyozni, hogy a 180 fokos látószögemből nem tudok nem odafigyelni, és behalok a röhögéstől. Jobb elvonulni egy fülkébe, az a diszkrét uriemberek területe.
2012. júl. 3. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!