Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Jó ez így? (Kérdésed túl...

Jó ez így? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Ha a péniszem nyugodt állapotban van akkor le tudom, ha meg áll akkor nem tudom lehúzni a fitymámat, csak félig. Ezt már elmondtam apámnak, ő azt monda hogy kádban nagy vízben próbálgassam húzogatni. Kb. 10-szer szoktam egy nap fürdésnél, de még mindig nem tudom lehúzni ha áll. kb. féléve csinálom, és sebes a fitymám mert már szétszakadt egyszer-kétszer, apa azt mondta, hogy az jó mert akkor nő a bőr. de most olvastam Wiki-n hogy az rossz ha sebes. még nem voltunk orvosnál ezzel az üggyel. 12/F
2012. jún. 13. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:

ne hallgass apádra nem feltétlenül mond okosat... ha valamid sebes akkor az el is fertőződhet, nos ez a kukid esetében igencsk kellemetlen következményeket vonhat maga után, még akár le is nyisszanthatják XD

ha simán hátrajön, keményen meg nem, akkor valószínöleg rövid a féked, az a kis bőrcafat az alján... ebből semmi kellemetlenséged nem lehet soha ha nem fáj mikor feláll, de ha mégis zavarna akkor egy rutin sebészeti beavatkozással át tudják nyisszantani azt a kis bőrdarabot és már meg is oldódik a probléma...

2012. jún. 14. 23:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Hali!

Faterod le7 jót akart, csak éppen nem veszi kellően komolyan a problémádat, így persze nem fogod tudni egyedül megoldani ezt a problémádat, a fürdés közbeni húzogatás meg ebben a formában nem is fog segíteni. Ez uis nem így megy, mindenkinek NINCS EGYFORMA FITYMÁJA, éppen ezért mindenkinek uaz a módszer nem biztos hogy haxnál! Ebben az esetben különösen körültekintően KELL eljárni, de faterod ezt honnan is tudná, Kispajtás!? :-s

Van most egy 17,5 éves srác, akivel elkezdtük a saját fitymatágításos módszeremet. A minap küldött helyzetjelentést, amelyben állítja hogy javulást vél felfedezni pár hét után, igaz, nagyon unja, hogy a farkával pluszban ily módon foglalkoznia kell, de kitart azért, mert nem akar műtétet. Azonban neki előtte láttam a fitymáját, és ahogy kinézett, ahogy a bőr mozgott, s a szűkület viselkedett döntött ő amellett, hogy meg szeretné próbálni. Időközben neki is kisebesedett, (erről vixont nem tudtam,...) azonban ő folytatta a módszeremet úgy ahogy megbeszéltük, és a kirepedt sebek begyógyultak úgy, hogy a fitymáját NEM SZŰKÍTETTE jobban ÖSSZE.

Én azt látom, édesapád nincs teljesen tixtában azzal, hogy mi a jó ebben a témában és mi nem. Hiába akar jót, nem biztos, hogy haxnál az, amit ő javasol, hisz az ő fityije is más, mint a tiéd. (Bár azt nemtom, volt-e neki szűkülete vagy vmi gond a péniszével-e vagy sem!) A Wiki meg nem szolgál ebben az esetben jól hasznosít6ó információkkal, inkább az ismeretterjesztés a célja.

_ Te mit gondolsz, Pajtás? Van értelme ezt így csinálni, ahogy apud mondja? Látsz javulást?

_ Hol és hogyan szakadt szét 1x-2x?

_ Hol van neked napi szinten időd 10x húzogatni? 10x fürdesz napjában vagy mi? :-s

Várom válaszaidat. Addigis...

Üdv: EE

2012. jún. 16. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!