FONTOS. Lehet hererák?
A Mellékherém mellett van egy kicsi csomó. Az ágyékomban meg vannak duzzadva a mirigyek és a derekam is fáj( ez lehet h megfázástól).
15/F
Amiket leírtam és néha érzek nyomást az alhasamban de ez lehet attól h nagyon sokat kattogok ezen.
Olvastam hererákról és h meg lehet állapítani önellenőrzéssel és akkor vettem észre ezt azóta elég sokszor jár az agyam rajta h mi is lehet ez. Úgy h lehet nem is lenne semmi gond az alhasammal csak annyit gondolkodom rajta h már csak úgy érzem. És h ha erősebben megnyomom az alhasamat akkor fájdalmat érzek ez mindenkinél így van (fiúk).
engedsz egy kád meleg vizet
kényelemesen tespedsz benne 10 percet, olvasgatsz
majd fogod a herédet és megtapogatod
magánban a herében ha találsz kemény nem fájdalmas csomót akkor elmész urulógushoz
ez még korántsem biztos, hogy rák, lehet ciszta is
ha nem találsz semmit, vagy az magán a herén kivül van, esetleg mozog, vagy az ősvese maradványát találtad meg ami a heréd csúcsán van, akkor igyekszel megnyugodni
ha nem megy, akkor sincs baj, elmész urulógushoz és megnézeted
sőt ez a legjobb!
inkább százszor menj feleslegesen mint egyszer nem amikor kellene
urulógiára nem kell beutaló
csak időpontot kell kérni
odamész
kint imádkozol
attól sem kell félned, hogy a vizsgálat során merevedésed lenne, ugyanis attól a gondolattól, hogy itt a doki azonnal ki fog herélni, a farkad fél centisre fogja magát összehúzni
a mirigyek sok minden mástól is meg lehetnek duzzadva, pl. lábgomba
Találtam egy képet
Ami a mellékhere végén van az az amit írtál az ősvese maradványa?? És azzal nincs semmi gond??
igen, és nem fájdalmas, de kemény göböt
a heréd elég rugalmas, ha nyomogatod, érzed
na most ez meg kemény kicsi csomó
magában a herében
Akkor az az ősvese maradvány lesz. :)
A mellékherém mellett van ahogy a képen és kemény gömb alakú.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!