Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 éves vagyok és már mindenem...

14 éves vagyok és már mindenemet borotválom. Ez nálatok is így volt? 14/F

Figyelt kérdés
Hónaljszőr, Mellkas, Has, Arc
2012. jún. 4. 19:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálam így,sőt én még hamarabb elkezdtem,mert sajna ilyen alkatot örököltem és nagyon korán szőrösödni kezdtem.
2012. jún. 5. 07:32
 12/15 anonim válasza:
Az arcomat én is, s 2-3-4 hetente az intimszőrzetet meg a hónaljszőrzetet is... nekem ennyi elég, sőt talán sok is. Idővel szerintem meg fogod bánni. Tényleg ennyire szőrös lettél?
2012. jún. 5. 15:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem borotválom csupaszra a nemiszervem,elég búznak találnák a nők,akik meg férfiak egy közös zuhanyzóba képen röhögnének.A túl sok szőrt kordába lehet tartani ha rövidebbre vágjuk.A nők szoktak csupaszak lenni,nem a férfiak.Elég feminim vagy,még egy lányos gyerek,aj jaj elnőiesedési hullám van.Arc az más,hónaj az is még belefér,de ha nincs sok hasszőr az is maradhat.Hát igen vannak férfiak és lányos fiúk.
2012. jún. 10. 16:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ennyire kislány,nálunk senki sem borotválta,mindenki örült inkább hogy látszik,hogy már férfiasodik,ha túl dús lenne és zavarna a nemiszerved körül akkor vág ollóval valami rövid fazonra.Arcot nyugodtan borotváld le,hasam nem szőrős,csak egy kis csíkban jön felfele a szőr vékonyan,sok csajnak az tetszik.Hagyd ezt a lányosságot.
2012. jún. 10. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:
BÚZA
2012. aug. 23. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!