Mi van akkor ha urológusnál megmerevedik a péniszem, nagyon ciki?
Nem voltam még urológusnál, de ahogy ott fogdossa a szerszámot akármennyire is nem vagyok meleg nem állhat fel tőle?
(holnap megyek urológushoz és ezen gondolkoztam)
Terjed egy anekdota miszerint egy srác visszament az urológusához egy szál vörös rózsával megköszönni hogy "elvette" a szüzességét.
Nem tom hogy igaz-e de jó :D
Jaajj, maradj máár!
Na és akkor mi van, ha megmerevedik? Semmi. Nem értem, mit kell itt ebből akkora dolgot csinálni!? A merevedés egy természetes folyamat, tökmindegy ki ér hozzá! Ha inger éri, és az illető nem stresszel/éppen stresszel, akkor felállhat. nem nagy ügy.
Csak az ostoba kis rózsaszín metroszex kiscserkészek mondogatják, hogy gáz meg ciki, mintha nekik lenne f'ngjuk arról, miket kárognak, közben meg másoknak a lelki világát döntik össze ilyen egetrengető baromságokkal.
Ha feláll, hát feláll. Nagy ügy. Ha meg emiatt szégyenled magad, akkor meg is érdemled. Én nem tenném a helyedben!
Figyusz! Hány éves vagy? Mért mész holnap te urológushoz? Várhatóan mit fognak majd veled csinálni?
gondolj arra, hogy az urulógusnál kiderül vmi, és le fogják vágni a p*cs*d
tuti nem fog felállni, sőt összemegy 1 centire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!