Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fitymaszűkület gátolhatja...

A fitymaszűkület gátolhatja bármilyen mértékben is a pénisz növekedését?

Figyelt kérdés
Most 14 vagyok, 16-18 éves koromban szeretném megműttetni magam. Normál helyzetben hátra is jön a fityma, de mikor merev, vagy csak egy kicsit merev, akkor lehetetlen hátrahúzni (mondjuk nem szoktam erőltetni). Gátolhatja-e ez a szűkület a péniszt a növekedésben? Vagy semmi köze hozzá?

2012. jún. 1. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Semmi köze hozzá.

De amúgy meg hiba volna megvárni, míg 16-18 leszel, és egyben felelőtlenség is a részedről. Csak rosszabb lesz, és később már nem biztos, hogy metélés nélkül megúszhatod az egészet! Most még lehet hogy igen.

Itt találsz segítséget:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Fordulj hozzá bizalommal!

2012. jún. 1. 18:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat és a tanácsodat!
2012. jún. 1. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
nem gátolja, vele együtt nő
2012. jún. 2. 14:07
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

nem gátolja a növekedésben, nyugi. de az a része viszont jobban aggaszt, hogy ezen az oldalon kezd kialakulni 2 nagy tábor :S az egyik akik foggal-körömmel mindenféle logikus érv ellenére is rá akarják tukmálni az emberekre, hogy metéltessék körül magukat, a másik tábor pedig mindenféle hülyeséget hord össze, hogy elriasszák a körülmetéléstől azt is, akinek egyébként orvosi oka lenen rá.

amit linkeltek neked "alternatív" megoldást, biztos vagyok benne, hogy vonzóbb a számodra, mint kés alá feküdni, de hidd el, hogy nem fog használni. ha ezek a módszerek működnek is, akkor 100ból talán 1 embernél.

nagyjából olyan idős voltam én is mint te, mikor rájöttem, hogy velem is ez a probléma.. ÉVEKIG próbáltam mindent, hiába. aztán eljött a 18 és elmentem orvoshoz, szike lett belőle. rájöttem, hogy hamarabb kellett volna, mert így 4 év alatt, már nem lenne semmi nyoma.

14 éves vagy, nyilván nincs sok kedved ehhez az egészhez, és a családodat sem szívesen vonnád be a kérdésbe, DE ahhoz, hogy elmenj urológushoz VIZSGÁLATRA (nem műtétre, hanem csak megmutatni neki, hogy mi a helyzet, és javaslatot kérni), ahhoz nem kell se szülő se senki. fogod a tajkártyádat és besétálsz a kórházba. 20 perc és már tudni fogod a SZAKVÉLEMÉNYT. onnantól kezdve a te döntésed, hogy mit kezdesz a helyzettel, de mindenképpen azt javaslom, hogy ne hallgass az "alternatív megoldásokra", hanem menj szakemberhez!!

2012. jún. 2. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy misét minden esetre megér az alternatív megoldások kipróbálása. Lehet ami nálad nem vált be, kedves előző, az másnál igen. Elvégre is különbözőek vagyunk, nem egyformák.

Én amondó vagyok, próbálja ki az alternatívákat, aztán ha nem műkszik, akkor még mindig ott a lehetőség a műtétre. De próba cseresznye... (amúgy is érik... ;D )

2012. jún. 2. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak mindenhol olvasom ezt a "melegvízben erőltesse hátrahúzni és majd kitágul" dolgot, amivel az az egy probléma van, hogy azzal, hogy erőlteti szabad szemmel nem látható hajszálrepedések keletkeznek a fitymán, ami pár napon belül a természetes sebgyógyulással szűkülni kezd. Tehát könnyen lehet, hogy csak ront a helyzeten.
2012. jún. 3. 00:46
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

#20:53 Olvastam már én is mindenféle ilyen próbálgatásokat, de nekem sem "tetszenek". Bármennyire is fáj kimondanom/leírnom, orvos lesz a vége, de úgy érzem, hogy még nem állok készen erre.

2012. jún. 3. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Pedig jobb rajta minél hamarabb túl lenni. Mielőtt még nem élsz szexuális életet! Akkor ciki igazán! A lánynak azt mondani, hogy bocsi de nekem nem megy!!!!
2012. jún. 3. 21:44
 9/9 A kérdező kommentje:
De mennyi idő után gyógyul meg teljesen? H már lehessen "használni" is?
2012. jún. 3. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!