Fityma problémák, már teljesen kiborultam. Mihez kezdjek?
Nem te vagy az első és nem is az utolsó akinek ilyen problémája van.
Menj vissza az orvoshoz.
Minél előbb elmész, annál hamarabb gyógyul meg.
A barátnőd biztos megvárja türelmesen amíg rendbe jössz.
Hali!
"Hogy rakjam helyre magam ezek után? :("
_ Én jelenleg most csak erre a kérdésedre kívánok reagálni.
Az elkeseredett ember a legkiszolgáltatottabb. Könnyű befolyásolni bármerre is, elvesztette magabiztosságát, önbizalmát, a lába alól a talajt. Nem tudja merre, kétségbe van esve. Biztos útmutatásra vágyik, de nem tudja kinek higgyen, merre menjen,... ráadásul ott van még a félelme is, amely tudatlanságából, feltételezéseiből fakad.
Te is ilyen vagy,... ugye? :-s
Én elsőre azt mondanám, hogy gyere, beszélgessünk. Beszélgessünk erről, aggályaidról, félelmeidről. Nem áll szándékomban semerre sem befolyásolni, sem rávenni semmire. Azt majd te eldöntöd, mit szeretnél. Rendben? :-)
˙
Írj nekem egy >>privit, s adj meg benne egy SkyPE/MSN-címet. Felveszlek, és este egyet beszélgetünk mindenről, ami téged most feszélyez. Tudok segíteni tanáccsal is, aztán majd döntesz, ha úgy érzed megérett benned az irány, amerre úgy érzed, menned kell. Rendben? :-)
Am. hány éves vagy?
Nah, FEL A FEJJEL! ;-D
˙
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!