Szerintetek mi és mitől lehet ez a fitymám külső részén? (bőv. Lent)
Az orvos nem válogat, ha valami undorító, azzal is foglalkoznia kell, mert ez a szakmája. Ez csak egy kifogás, hogy mivel halogasd a dolgot. Viszont megjegyzést tehet a higiéniádra, mert ha nem húzod hátra a fitymát, akkor hogy mosod a makkot? Ha nem mosod, főleg hosszú ideje, akkor az egyenes út a fitymaszűkület felé. Minél tovább húzod az időt, annál kevésbé marad más lehetőség a műtéten kívül.
Két opció:
- Veszed a bátorságot, és hátrahúzod a fitymát. Ha sikerül (fizikailag is, nem csak elhatározás szintjén), akkor talán nincs baj. Ha nem sikerül, akkor úgyis a második lehetőség marad.
- Veszed a bátorságot és elmész orvoshoz. Ő majd megmondja mindkét problémára a megoldást.
17 évesen nem mosod a farkad ? Ember ez ellen sürgősen tegyél... Próbáld fürdés közben langyos vízben hátrahúzni, ha teljesen hátratudod (még ha fáj is) akkor nem lesz baj, csak minden nap meg kell ismételned h fürdéskor többször fel-le húzod a fitymát és utána már könnyen fog menni. Nekem kb 12 évesen volt úgy h hátratudtam húzni de a makkom pereménél a fityma hozzá volt ragadva és végül addig próbálgattam míg nem sikerült, azóta rendszeresen mosom.
Ajánlom h minden recskázás után most meg, nem kell fürödni hozzá, de lényeg a lényeg, a farkadat mindig tartsd tisztán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!