Miért fáj a makkom?
Figyelt kérdés
egy ideje fáj a makkom... ha felizgulok és megdagad akkor olyan mintha hámlana...2012. máj. 24. 19:37
11/14 A kérdező kommentje:
nem sokszor.. nem történt igazából semmi szokatlan amitől lehet.. nem tudom mi ez.
annyi h egy ideje pucéran alszom... de ettőlmeg miért lenne? nem putriban lakom ahol rohad az ágy...
2012. máj. 24. 21:11
12/14 anonim válasza:
Egy betegség lappanghat 2-3-4hétig is.. De elkaphattad akár nyilvános wcben. (megfogod a kilincset, utána a péniszed)..Ahogy elmondod szerintem betegség, és menj orvoshoz.. A másik lehetőség, tényleg lehet, hogy sokat verted ki.. Párom mesélte, hogy még régen neki si volt ilyen..
13/14 A kérdező kommentje:
ja és még annyi, h amióta ez van, nem tudom kiverni... egyszerűen egy pontnál tovább nem megy a dolog, hiába verem
2012. máj. 25. 19:35
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!