Túl érzékeny a makkom, ez normális?
Figyelt kérdés
Ha hozzáérek fáj nem tudok normálisan hozzáérni olyan erős szúró fájdalmat érzek.Még az is lehet hogy fitymaszűkületem van de ez nem biztos.Viszont az normális hogy ennyire érzékeny a makkom és hogy fáj ha hozzáérek?2012. máj. 23. 19:09
11/13 A kérdező kommentje:
Lankadtan kb. félig is és minél merevebb annál kevesebbet tudom hátrahúzni de azért hozzátudok érni.
2012. jún. 6. 23:10
12/13 anonim válasza:
Szerintem meg le van tapadva a fitymád. Ezt orvos fel is ránthatja, de sok önkielégítéssel és víz alatti mozgatással szép lassan fel fog szakadni (ergo fájdalommentesen apró lépésekben elválik a makktól). Ezek után már jobban tudod hogy mitől fájhat. Lehet hogy a letapadás alatt van valami ingerkeltő vagy gyulladást előidéző anyag.
Urulógián megmutatod és korrekt választ fogsz kapni.
Ha nem akarod akkor semmilyen kezelést nem fognak rajtad elvégezni, úgyhogy menj bátran, bizalommal és kérdezz!
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, a fitymaszűkület adott, meg már EE-vel is beszéltem(jelenleg is tartjuk a kapcsolatot) viszont ő aztmonda hogy így vizsgálat nélkül nem tudja megmondani mi lehet, azért kértem itt segítséget hátha valaki tud segíteni akár így is.Kb. félig jön fel a fitymám és elől ameddig feljön mindig megmosom ahogy tudom viszont nincs rajta semmi anyag, mégis fáj hogyha hozzáérek.
2012. jún. 17. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!