25 évesen növekedési hormont lehet alkalmazni?
Gondolom férfi vagy.Nem hiszem hogy ennyi idős korban még "nyitva" van a szervezeted hogy növekedési hormonnal magasabbra tudj nőni.
Vannak alacsonyabb lányok is.Úgyis mindig arról panaszkodnak hogy az összes férfi égimeszelő.
Akkor bele kell nyugodnom, hogy ilyen alacsony lettem ?
és ha mégis elkezdeném ezt, milyen bajom lehet tőle ?
Nem akarok ilyen kicsi lenni !
Hát nőni nem nőnél tőle, az fix. Max akromegáliás lennél. Nézzél képeket, gyönyörű betegség.
Törődj bele. Nem vagy olyan vészesen alacsony. Gondolom fiú vagy, azért aggódsz ennyire. Rengeteg lány 150-165 centi közötti.
14 éves korom óta nem nőttem semmit.
Ha mondjuk 14 éves korom előtt alkalmazták volna ezt rajtam
akkor mennyit nőttem volna ?
Háziorvosnak nem kellett volna ajánlani ezt még akkor ?
Őneki észre kellett volna vennie nem ? Vagy a szüleimnek.
Növekedési hormont csak törpenövésű emberek kaphatnak, lehet alacsony vagy, de azt mégse mondhatod magadra, hogy törpe. Mellé ahogy írták már le is késted ezt a vonatot, ha most kapnál növekedési hormont csak azt érnéd el, hogy akromegáliád lenne.
A te eseted meg "néma gyereknek anyja se..." példája, te vagy leginkább tisztában a saját magasságoddal, szólhatál volna, hogy aggódsz, mert nem nősz semmit egy ideje. Ugyanúgy volt öntudatod, leginkább ez a te felelősséged. Attól még nézesd meg a pajzsmirigyed, ha azzal valami nem okés leálhattál a növekedésben, de annak rengeteg tünetei vannak, és gondolom az elmúlt 10 évben voltál legalább egy nagylabor vérvizsgálaton, azon meg néznek TSH-t.
Mást már nem tudsz csinálni, csak barátkozni a termeteddel, azért nem olyan nagy katasztrófa, tele a világ alacsony lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!