Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az baj ha az egyik heregolyóm...

Az baj ha az egyik heregolyóm kb.5mm-rel lentebb van a másiknál?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Senkinek nem egyforma, mindenkié egy kicsit "slampos", vagyis egyik lejjebb van, mint a másik.
2009. jún. 25. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem is így van. eddig nem okozott semmi problémát. neked valami bajt is csinált vagy csak nem tetszik hogy lentebb van? szerintem ez annyira nem fontos
 3/8 anonim ***** válasza:

Dehogy baj!

A nők két melle sem egyforma! Az egyik mindig kisebb egy hangyányival (bár ezt tagadjuk!)!:)

A páromnak sem egyformák a golyói. Neki kb. 5 cm is van közötte! Egyáltalán nem zavar, nem ciki, fel sem tűnt, mert ez természetes! Ettől függetlenül tökéletes szerető! ;)

4/8 anonim ***** válasza:
100%
az én barátomé is egyik picivel kisebb mint a másik, de nagyon édesek! :) imádom őket, olyan aranyosak
2009. jún. 25. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, ez anatómiai tény. minden pasi egyik heréje lejjebb van a másiknál.
2009. jún. 26. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

abszolút normális

kiskoromban, emlékszem én is paráztam emiatt

sajnos akkor még nem volt net :(

2009. jún. 26. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:

És tudod hogy miért nincs egyvonalban? Az evolució során alakult ki így és pontosan azért, ha netán pl. futás vagy hasonló dolgok miat ne ütközzenek közvetlenül egymáshoz.

Hogy ez az állítás mennyire helytálló nem tudom, valahol olvastam, de szerintem logikusnak tűnik.

2009. jún. 26. 20:24
 8/8 anonim válasza:
Teljesen normális dolog, az előttem álló válaszolóhoz csatlakozok. Ha van 1-2 centi, még az sem gond, és akció közben azért jó, mert nem ütköznek össze mindig.
2012. febr. 17. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!