A tökünkön alul van az az akármi amitől a bőrt nem lehet felhúzni. Az el fog szakadni vagy mi lesz vele? Mert addig nem tudod felhúzni, ameddig az ott van. Hogy van ez?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 16:57
11/16 A kérdező kommentje:
Volt már orvosi vizsgálat - kérdezte a doki: fel tudod húzni?
Mondtam: - Igen, de k*rva hülye voltam...
2012. máj. 12. 18:26
12/16 anonim válasza:
Azzal bizony orvoshoz kell menni, és egy beavatkozással oldható meg. Mi az hogy a szüleid kiröhögnének? ezt ugye most nem mondod komolyan?
13/16 A kérdező kommentje:
Biztos azt mondanák, hogy "ne találgass már" (ezzel anyumat értem). Apumnak előbb mondtam el üzenetben (ő külföldön lakik, de találkozunk...) Legyen műtét, vagy bármi, csak oldódjon meg a probléma!!!
2012. máj. 12. 18:59
14/16 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, bár nem olyan durván, mert fel tudom tőle húzni, csak ha merev, akkor szinte egyből vissza húzza.
Én 18 vagyok, szóval én szülők nélkül fogom megoldani szerintem, de nem nagyon visz rá a lélek h foglalkozzak vele, mert lusta is vok meg nem annyira égető a probléma. Na m1 valamikor meg kell csináltatni...
15/16 A kérdező kommentje:
Igen, de ez felnőttkorba nem fog jól jönni nekem, mert családot szeretnék! Így nehéz lesz...
2012. máj. 12. 19:12
16/16 anonim válasza:
Na sikerült megoldani kedves kérdező? Mert nekem is ez a problémám és kiváncsi vagyok mi történt veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!