✮ʝօк kérdése:
Mikorra fog elmúlni? (lent)
Figyelt kérdés
Közepes gynecomastiám (mellnagyobbodásom van), voltam endokrinológusnál, és ő is megállapította, vérvizsgálat szerint tesztoszteron, női hormon stb., tehát minden a lehető legnormálisabb. Tehát el fog múlni, de mikorra? 16/F a pubertás 4. (utolsó előtti) stádiumában vagyok.2012. máj. 2. 11:36
1/4 anonim válasza:
16 éves vagy,még sokat fogsz változni,várj még pár évet,hátha megváltozik...sokan megcsináltatják!!
Itt egy link kb mintha te írtad volna,a sztori hasonlít!!
2/4 anonim válasza:
ja olvasd el rendesen,mert a kérdés alatt a doki is válaszol a kérdésre!!
3/4 A kérdező kommentje:
nem akarok sebészeti beavatkozást, és 18 alatt nem is lehet...megfelelő tesztoszteronszint mellett visszaalakul ha jól tudom. Na, azt szeretném tudni, hogy kb mennyi időt vehet ez fel?
2012. máj. 2. 12:08
4/4 anonim válasza:
írj arra a blogra amit mutattam neked,ott válaszolnak rá hozzáértők!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!