Fitymaszukuletem van a fitymafekem is feszes 15eves vok. Raerek meg az orvossal?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 22:24
11/11 anonim válasza:
Én inkább úgy vélekedek róla, hogy a csajok többsége ezt nézi legutoljára, hogy metélt-e a hapsi vagy sem. Ezért ha valakit akadályoz a szexben a bőre, vagy fáj neki mint az állat, akkor hátránya nem lesz belőle. Az én tapasztalatom meg azt mondja, hogy az ápoltabb, intellektusabb lányoknak kifejezetten ez jön be látványilag is meg szexügyileg. Ismerek olyat is, akinek nem jön be, és nem mondanám, hogy a többség, hanem inkább azt, hogy 50-50 százalék a nők aránya ebben a kérdésben. Már azok között, aki volt ilyennel, de ez sem helyénvaló adat, mert a nők többsége lesz+arja, hogy milyen neked, az a lényeg, hogy jól használd. a szex meg szex marad, akármilyen a farkad, maximum aki jobban szereti az ilyet, az többször fog téged orálisan is kielégíteni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!