Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 éves fiú vagyok és péniszem...

14 éves fiú vagyok és péniszem mérete az átlag alatt van. Mindig irják hogy még nőhet. De van olyan akinek tényleg nőtt is? Akkori és a mostani méretet kérek.

Figyelt kérdés

2012. ápr. 28. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szia!

Na már egyáltalán nem vagy későnérő,hiszen az ő(apukád) magasságát elérted,nem vagy túl magas,de mint írtam vagy a fiúk az apjukkal egymagasak,vagy egy kicsit magasabbak lesznek,ritka esetben vagy,hogy pár cm-rel akár kisebbek.

Nem vagy későnérő és nem feltétlenül leszel nála magasabb sem(tudod vagy akkor leszel mint ő vagy talán pár cm-vel magasabb,de van aki fél fejjel is,ezt nem lehet tudni)

De amit írtál a p.vastagságról és hosszról na az bonyolultabb,mert ennek mérete nem függ a szülődtől.Nőknél is így van a nemiszerv formája,vagy a mell formája,mérete sem függ az anyától,kis mellű anyának is lehet nagy mellű lánya és fordítva is igaz,férfiaknál úgyan ez lehet vérpéniszű(kicsi a pénisze lankadtan) az apa,ettől lehet a fiának meg lanakdtan is nagy lesz,húspénisze lesz.

2012. máj. 6. 13:27
 12/14 anonim ***** válasza:
utolso ez hülyeség. attol még hogy huspénisz nem bizti nagyobb. nekem alapbol 7,5 haveromnak 12 nekem állva 17 neki meg 16. brutális nagy hülyeséget mondtál. a huspénisz nem nő sokat és egy vérpénisz nagyobb és keményebb lesz.
2012. máj. 6. 13:37
 13/14 anonim válasza:
Nekem 11 és fél éves koromba már volt spermám azt nem tudom hogy akkor hány cm volt de most 14 évesen 17,5 cm
2013. dec. 8. 20:45
 14/14 anonim válasza:
Én most vagyok 14 és 15 cm.De két éve nem nőtt.Attól félek nen fog már nőni.
2015. jan. 4. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!