Ezek mik a péniszen?
Figyelt kérdés
Már hosszabb ideje óta az alábbi fehér pöttyök vannak a péniszemen. Ezekről mi a véleményetek? Háziorvos tud hasznos tanácsot adni az eltüntetéséhez?
17/F
2009. jún. 22. 08:55
3/9 anonim válasza:
másoknak is van iyen,ne aggódj sztem
4/9 anonim válasza:
a másodok válaszadó annyira felelőtlen nemkéne ilyesmiből viccet csinálni mert 1általán nem az
5/9 anonim válasza:
előző vagyok most eltűnt a 2.válasz 50 alá esett szóval amelyik az írta h "lepra"nyugi nemaz:D
6/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Megnézve a képet, nagyon valószínű, hogy ezek ártalmatlan faggyúmirigyek, melyek a pubertás során "aktiválódnak". Nem igényelnek teendőt, nem kórosak. Ami nagyon fontos: a péniszed alapos tisztán tartása.
Üdv: dr. Szalai Krisztián
8/9 anonim válasza:
A feltöltött képed alapján 99,99%-os bizonyossággal állítom, hogy Fordyce foltok. Keress rá itt gyakorin, vagy Google-on és látni fogod hogy félelemre semmi ok.
9/9 anonim válasza:
köszönöm a válaszadóknak ezt eddig én se tudtam de most már igen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!