Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Akinek volt prosztatarákja az...

Akinek volt prosztatarákja az elmesélné a tüneteket? Tényleg ömlik a férfi nemiszervből a vér?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősőm ezt mondta,megkellett volna műteni,de nem ment el,és azt írta fáj neki és ömlik belőle a vér.
2012. ápr. 24. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül ömlik, ami ömölhet sem vér...Engemet műtöttek egy éve, itt a tapasztalat:Állítólag a műtöttek 70 %-a visszanyerheti a potenciálját, feltéve, ha előtte is volt. Nekem volt, de egy év után sem nyertem vissza, de még bizakodom, mert ingerlésre orgazmusom van, a barlangos testek vérellátásával lehet probléma. Ezt az éves (júliusi) ellenőrzésen megbeszéljük az orvosommal. Legutóbb azt mondta, hogy "kincsoljam", mert akkor javulhat. Jobb már nem számítani rá, és meglepetés ha mégis lesz potenciád.

A műtétem előtt nem ez volt a fő kérdés, hanem az, hogy sikerül-e azelőtt kivenni, hogy a prosztatám tokján "áthúz", de végül is belűl maradt, így semmilyen más kezelés nem vált szükségessé.Amire még számíthatsz, az a vizelettartás problémája, ha szerencséd lesz, akkor ez nem gond. Ha nem, akkor pelenkázni is kell magadat. Nekem is kell, de egy év alatt kb. 80 %-ot javult, mert járok EXMI kezelésre.(Debrecenben műtöttek.)

Remélem "kimerítő" voltam, sok szerencsét a műtéthez.

2012. jún. 18. 16:39
 2/2 A kérdező kommentje:
nem engem műtenek vele,hanem az egyik haveromat,ha ez a baja,nagyobb a tojása,és azt mondta azért mert prosztatarákja van,és hogy nagyon fáj neki többször,és nekem azt mondta ömlik belőle a vér,kicsit furcsa volt ez nekem,azért kérdem,ja és nem műteti meg magát,mert akkor nem tudna dolgozni,és többet nem lehet gyereke.Nem tudom mi az igaz ezekből.
2012. jún. 18. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!