Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fitymam be van kozepesen...

A fitymam be van kozepesen gyulladva, nehezkes a hatra huzas. Ha hintoport teszek ra az jo? Orvoshoz semmikepp nem megyek.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:

ne is, véletlen se, az orvos az maga az ördög

de akkor egyáltalán minek akarod magad otthon kezelni?

elárulom, hogy házilag ezt rendbe hozni úgysem tudod

ha hu:lye vagy, akkor legalább szenvedj csöndben

2012. ápr. 24. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Hali!

Hány éves is vagy?

Volt fitymaszűkületed a gyulladás előtt?

Üdv: EE

2012. ápr. 24. 18:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Szia! Nem, nem volt, 18 eves vagyok.
2012. ápr. 24. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:

"Orvoshoz semmikepp nem megyek."

Akkor jó a hintőpor is.

2012. ápr. 24. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:

"Orvoshoz semmikepp nem megyek."

Gondolom sose voltál még urológusnál. Mitől parázol? Hogy benéz oda ahova nem kéne? Megesik.

2012. ápr. 25. 08:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

˙

Gyulladásra hintőpor? Neméppen jó 5let.

Annak a gyulladásnak oka van, és ameddig nem engedsz a makacságodból, nem le7 rajtad segíteni.

Vagy körülmetélést akarsz?

Mert ha elfajul a gyulladás és az akut szűkületed krónikussá válik, és ez a fajta posthitis (fitymagyulladás), vagy balanoposthitis (makk- és fityma együttes gyulladása) tovább ront a helyzeten, akkor nagyon esélyes, hogy az lesz! :-o

˙

Melyik jobb?

1.) Feladod a félelmedet, és mihamarabb elmész a bőr- és nemibeteg-gondozóba, nem makacskodsz, hanem aláveted magadat a vizsgálatnak, akármennyire is kellemetlennek vagy gáznak érzed. (Nem ez a gáz, hanem a viselkedésed!)

2.) Elfajul a gyulladás, és így is-úgyis orvoshoz kerülsz, de már urológushoz, és nagy vszséggel búcsút mond6sz a fitymádnak... ÖRÖKRE?! :-o

Én jobb szeretek magamtól elmenni az orvoshoz, mert akkor esélyesebb, hogy ÉN MAGAM ELŐZÖM MEG AZT, HOGY MÉG NAGYOBB BAJOM LEGYEN! De ha már vinni kell, ott -- tetszik-nem tetszik,... -- EL VAN DÖNTVE A SORSOD!

Te magad akarod megválasztani a sorsodat, vagy inkább ELVISELED annak minden egyes következményével, hogy HELYETTED DÖNTENEK A TE SORSODRÓL, FELETTED??? ((:-o

Mert, ha utóbbi, akkor semmiképpen se menj orvoshoz!

(Bocsi, de ebben a vitában a többieknek kell igazat adnom. A félelem a fütyivizsgálattól, maga a tény, hogy kellemetlen, számodra eddig cikinek vélt helyzet,... NEM MENTSÉG! A körülmetélés jobban fáj, mint egy 1xű fütyivizsgálat, ezt elhi7ed! :-o )

(MAKACSSÁG, ÁLBÜSZKESÉG == HÜLYESÉG! (= KÖRÜLMETÉLÉS))

˙

Nos? Melyiket választod, Kérdező Pajtás? :-P

Üdv: EE

2012. ápr. 25. 10:43
 7/8 A kérdező kommentje:

Kezd elmulni.. mar kozel sincs olyan piros.

De viszont ha fel akarom huzni a fitymat, elegge osszeszoritja a makkom, ez ugye nem fitymaszukulet? Teljesen felcsuszik a makkom toveig, csak elegge "szoritja" ?

2012. ápr. 25. 12:58
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem kiskoromba volt fitymaszűkületem kb 4-5 évesen, nemtudom hogy későbbi időben is kialakulhat-e ez, de az orvos csak jobban tudja ha ránéz
2012. ápr. 25. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!