Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 17 évesen ha még növök akkor...

17 évesen ha még növök akkor a növekedési hormonnak van értelme?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok 178cm,kissé későn érő srác.Arra lennék kíváncsi hogy ha vennék növekedési hormont akkor az segítene a növekedésemben,ha még nem záródtak le a növekedési zónáim ?? Ha igen akkor milyen szereket ajánlatok,amik viszonylag biztonságosak ?

2012. ápr. 21. 13:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Az aminosavak a fehérjék építőkövei, így nélkülözhetetlenek a szervezet, valamint az izomszövet számára. Fogyasztásnál, szálkásításnál elengedhetetlenek a minőségi, definiált izomzat kialakítása és megtartása céljából!TUDOM

DE akkor mi ez ?? link : Az aminosavak a fehérjék építőkövei, így nélkülözhetetlenek a szervezet, valamint az izomszövet számára. Fogyasztásnál, szálkásításnál elengedhetetlenek a minőségi, definiált izomzat kialakítása és megtartása céljából!TUDOM

DE akkor mi ez ?? link : [link]

talán parasztvakítás ?

talán parasztvakítás ?

2012. ápr. 21. 13:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem kell felvilágosítani, hogy mi az az aminosav meg fehérje, ugyanis volt lehetőségem meglehetősen részletesen tanulni róluk.

Az aminosavak, és az abból álló fehérjék minden sejtnek az építőkövei. Ebből vannak az izomfehérjék, a plazmafehérjék, a fehérjehormonok meg minden.

De attól drága, hogy eszel egy kis aminosavat, a szervezeted miért éppen növekedési hormont csinálna belőle?

Azt csinál belőle, ami kell, nem azt, amit te akarsz. Ha neked elegendő növekedési hormonod termelődik, akkor nem fog a szervezeted a bevitt fehérjéből, aminosavból még pluszban azt csinálni.

Izomzat kiépítéséhez oké, de az is csak akkor, ha edzel mellette.

Felőlem aztán beszedheted az összes neten kapható aminosav tartalmú szart, nőni akkor sem fogsz tőle (csak amennyit alapból is nőnél).

2012. ápr. 21. 13:49
 13/18 A kérdező kommentje:
és a szójalecitinről mi a véleményed ?
2012. ápr. 21. 16:50
 14/18 anonim válasza:
Fog fel ember nem kell neked semmit se szedni, mert csak ártasz magadnak meg kidobod a pénzt az ablakon. Ebben a korban annyi hormont termel az agyad, hogy azt észre se venné, hogy te most ilyen sz@rokat szedsz. Ha meg annyi eszed van csináld.
2012. ápr. 21. 23:23
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem fogsz semmitől többet nőni, mint amennyit amúgy is nőnél.

Felejtsd el ezeket a baromságokat.

Ha izmosabb akarsz lenni, akkor egyél sok fehérjét és eddzél.

De nőni akkor sem fogsz.

2012. ápr. 21. 23:27
 16/18 A kérdező kommentje:
bevallom öszintén h igenis észreveszi mert 20 napig szedtem q haveromtól kapott tabit és elkezdett tőle fájni a térdem... az mitől volt ha nem attól h elkezdett nőni ??
2012. ápr. 21. 23:29
 17/18 anonim válasza:
Vegyél serkentőt pl GH max ez serkenti a növekedési hormonjaid, így többet fog termelni a szervezeted.
2012. jún. 29. 01:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Figyelj, örülj hogy nősz magadtól és hogy nem kell magadnak minden este beadni..... amúgy is egy évre való növekedési hormon úgy hallottam 2 millió forint , és ha beadod magadnak csak úgy lazán megnagyobbodik a szived meg a belsőszerveid és lekicsinyednek a folyóid ...hülyegyerek, unalmadban nem tudsz mit csinálni
2013. ápr. 2. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!