Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az összes urológus ekkora egy...

Az összes urológus ekkora egy f*szkalap? Vagy csak azok, akikkel eddig én találkoztam?

Figyelt kérdés

Totál semmi együttérzés nincs bennük férfi létükre, akkor sem mikor huszonévesen tartósan fönnálló erekciós problémával (!) megy oda az ember, tehát nem apró-cseprő kiütéssel meg hámsérüléssel.

Ötletük sincs mi okozhatja a problémát, jóesetben fölírja a vagyonokba kerülő pde5 pirulát, ha nincs ekkora szerencséd - (mint pl. nekem), akkor még azt sem meri(?): rendelhetsz a neten a saját, a májad, a veséd, meg még kitudja minek a felelősségére bizonytalan eredetű, de vény nélküli szereket.

Nekem kell azt is netről kiollózni, hetek-hónapok alatt h mégis milyen vizsgálatokkal lehetne esetleg még kideríteni mi bajom lehet. Vmelyiknek ez persze nem tetszik, mert amit ő tanult x-éve az szent és sérthetetlen, képezni persze már b*szik magát, mit képzelek én, neten csak csupa marhaság lakozik, ne is olvasgassam.

Sokszor azt érzed, h szinte undorodik a f*sztól, vizsgálatot félpillanat alatt megejti, még erekciós probléma esetén is csak a heréket meg a hólyagot nézi, meg max. h van-e fitymaszűkületed, mást nem tud, nem mer, vagy nem is tudom mi lehet a probléma.

Bent töltött 5-10 perced 80%-a meg papírmunkára megy el.. Mert ugye az legfontosabb, hogy az a rohadt ambuláns lap rendben legyen kitöltve, a betegségre meg már szarnak.

Egyik küld a másikhoz, lelkileg is totál leszarják az embert, mintha ők cölibátusban élnének (MUHAHAAA)

Ja igen, minél nagyobb a dok. "rangja" annál nagyobb f*szkalapnak tűnik: pl. prof 10x akkora mint a főorvos, előbbi meg megin' 10% akkora, mint egy sima szakorvos..

Milyen emberek ezek és egyáltalán mihez értenek? Vagy csak kényszerből választották ezt a hivatást?

Jó lenne tudni, hogy akad kivétel közöttük..

2012. ápr. 21. 00:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, ez egy jelenség az orvosoknál. Én pl háziorvoshoz is úgy megyek, hogy előtte kiderítem, mi a bajom, és arra kanyarítom a szót! :D
2012. ápr. 21. 00:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát sajnos sok szar orvos van, de azért vannak még nagyon jók is, csak sokáig tart megtalálni.

Andrológust keress.

2012. ápr. 21. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!