Az összes urológus ekkora egy f*szkalap? Vagy csak azok, akikkel eddig én találkoztam?
Totál semmi együttérzés nincs bennük férfi létükre, akkor sem mikor huszonévesen tartósan fönnálló erekciós problémával (!) megy oda az ember, tehát nem apró-cseprő kiütéssel meg hámsérüléssel.
Ötletük sincs mi okozhatja a problémát, jóesetben fölírja a vagyonokba kerülő pde5 pirulát, ha nincs ekkora szerencséd - (mint pl. nekem), akkor még azt sem meri(?): rendelhetsz a neten a saját, a májad, a veséd, meg még kitudja minek a felelősségére bizonytalan eredetű, de vény nélküli szereket.
Nekem kell azt is netről kiollózni, hetek-hónapok alatt h mégis milyen vizsgálatokkal lehetne esetleg még kideríteni mi bajom lehet. Vmelyiknek ez persze nem tetszik, mert amit ő tanult x-éve az szent és sérthetetlen, képezni persze már b*szik magát, mit képzelek én, neten csak csupa marhaság lakozik, ne is olvasgassam.
Sokszor azt érzed, h szinte undorodik a f*sztól, vizsgálatot félpillanat alatt megejti, még erekciós probléma esetén is csak a heréket meg a hólyagot nézi, meg max. h van-e fitymaszűkületed, mást nem tud, nem mer, vagy nem is tudom mi lehet a probléma.
Bent töltött 5-10 perced 80%-a meg papírmunkára megy el.. Mert ugye az legfontosabb, hogy az a rohadt ambuláns lap rendben legyen kitöltve, a betegségre meg már szarnak.
Egyik küld a másikhoz, lelkileg is totál leszarják az embert, mintha ők cölibátusban élnének (MUHAHAAA)
Ja igen, minél nagyobb a dok. "rangja" annál nagyobb f*szkalapnak tűnik: pl. prof 10x akkora mint a főorvos, előbbi meg megin' 10% akkora, mint egy sima szakorvos..
Milyen emberek ezek és egyáltalán mihez értenek? Vagy csak kényszerből választották ezt a hivatást?
Jó lenne tudni, hogy akad kivétel közöttük..
Hát sajnos sok szar orvos van, de azért vannak még nagyon jók is, csak sokáig tart megtalálni.
Andrológust keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!