Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha még nem vagyok 18 és el...

Ha még nem vagyok 18 és el megyek egy börgyógyászhoz nemi gondokkal akkor el lát vagy szülői beleegyezést kér?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
ellát de ne bőrgyógyászhoz menj,hanem nőgyógyászhoz.
2012. ápr. 19. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen mehetsz és el fog látni szülő nélkül is!
2012. ápr. 19. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Első: A bőrgyógyász egyben nemibeteg gyógyász is, így ha nemi betegsége van, akkor igen is a bőr-és nemibeteg gondozóba menjen.

Kérdező: Az ellátáshoz nem kell szülői beleegyezés. Ha viszont műtéti beavatkozásra van szükség, ahhoz igen.

2012. ápr. 19. 20:41
 4/8 A kérdező kommentje:
beutalo kell?
2012. ápr. 19. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:

nem kell.de ugy van ha betegség van a nemi szerveden kivülröl akkor bőrgyógyász.

ha belső hüvelyi fertözés nőgyógyász.

2012. ápr. 19. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:

nőgyógyász

mindezt a férfiak egészségében

édesjóitenem

2012. ápr. 19. 23:58
 7/8 anonim ***** válasza:
beutaló nélkül lehet menni,csak kérj időpontot az orvostól,urologus is megtud nézni,vagy bőrgyógyász ha valami fertőzés vagy kiütésről van szó.Csak műtéti beavatkozáshoz kérnének szülői engedélyt.
2012. ápr. 21. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
tudom,hogy a bőrgyógyász eltudja látni a nemi betegségeket is,de egy nőgyógyász alaposabban meg tudja vizsgálni,mert ha kívül van gond azt belül is meg kell nézni.
2012. ápr. 21. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!