Elmúlhatott-e a fityma szükületem?
Figyelt kérdés
3 hete merev állapotban csak a makkomig bírtam lehúzni a bőrt de most már teljesen.Mert meleg vizben nagyon sokat húzgáltam hátra és végül teljesen lejött fájdalom nélkül.Az érdekelne hogy ez csak egy átmeneti állapot vagy most már véglegesen elmúlt a szükület? És tudnátok küldeni egy-egy képet egy fityma szűkületes és egy nem fityma szűkületes péniszről meg egy rövid fityma fékes és egy nem rövid fityma fékes péniszről képet2012. ápr. 15. 01:20
1/4 anonim válasza:
Igen,mert még igen enyhe volt a szükületed,de fokozottan figyelj oda rá,és nem baj ha ezek után is fürdés közben párszor rendszeresen hátrahúzkodod,a maszturbálásnak is ez az egyik jótékony előnye.
2/4 anonim válasza:
ha nem vigyázol rá akkor ujra elöfordulhat, de ahogy irtad is a meleg fürdöviz is jó rá. Rövid esetleg a fitymaféked? képröl nem igazán fogod tudni, de ha leirod a gondod vagy megmutatod orvosnak az jobban tud segiteni.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat remélem hogy már nem lesz vele több bajom
2012. ápr. 15. 14:38
4/4 anonim válasza:
Még pár évig akkurátusan szorgalmasan huzigáld, és nem lesz vele többé bajod
Na örülök, hogy sikerült, érdemes volt ez a sok szűkületre adott huzigáld a vizben ülve válasz! :DD
phimosis - erre a szóra keress rá a google-ben
frenulum - ez meg a fitymafék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!