Tavaly Nyáron megkarmolta a macskám a mellbimbómat, nemvolt vészes, de azóta folyamatosan sebes, viszket, és kicsit máshogy néz ki mint a másik?
Figyelt kérdés
Szerintetek Lehet melldaganat?2012. ápr. 9. 18:13
1/4 anonim válasza:
A helyedben én utána járnék, miért nem gyógyult meg ennyi idő után. Először talán bőrgyógyászhoz kellene menned. Melldaganatra én nem gondolnék, de mindenképpen orvoshoz mennék. Fél év sok idő.
2/4 anonim válasza:
Biztos,hogy nem...de rendesen belehet gyulladva,ez nem játék,menj el bőrgyógyászhoz,ő majd rendbe teszi,és kezeli!!!Valami fertőzés lehet,amit kezelni kell!!!!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, csak azért gyanakodtam rá, mert pár helyen olvastam, ha máshogy néz ki a mellbimbó, mint a másik, akkor gyanakodni kell rá,+ a családban már volt mellrákos ember. De semmiféle daganatot nemérzek, nem váladékozik, és nemis annyira duzzadt,meg piros, mint ahogy írják!
2012. ápr. 9. 18:23
4/4 anonim válasza:
a daganat egész más okokból alakulhat ki, olyasmi miatt nem, ha megkarmolja a macska v megütik a mellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!