12 éves vagyok, és ha felál a farkam, akkor 10cm? Ez jó? Nektek mekorra volt 12 évesen? És mikor lesz spermám? Szoktam verni, de sperma nem jön, de nagyon nagyon jó érzés!
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 16:47
11/24 anonim válasza:
nekem 12 eves koromba 13cm volt 12 edik szulinapomon volt rendes spermam most 14 eves vagyok 14cm a peniszem
12/24 anonim válasza:
olyan mintha a nők egészsége rovatban a "nektek mikor jött meg a menstruációtok" cikket olvasnám :"DD
13/24 anonim válasza:
4es! Orgazmusod nem az ejakulációtól van, hanem fordítva. Vagyis s kérdezőnek simán lehet orgazmusa anélkül hogy jönne bármi is. Legalább nem kell takarítania maga után. És igen kedves kérdező nagyon nagyon jó érzés! Üdv a klubban!
A peniszed meg még majd nő
14/24 anonim válasza:
Magömlés 14 évesen,felállva 11cm 14 évesen, úgy hogy én KÉSŐN érő vagyok...
15/24 mickovics válasza:
Én 12 éves vagyok és 12cm a péniszem és van spermám . De szerintem ne várd mert akkor majd vacakolni kell a zsepivel megminden.
17/24 anonim válasza:
14-es vagyok, azóta már 14 cm-es!:)
18/24 mickovics válasza:
Remélem kedves Aranyos kicsi fiuk vagytok ! lány vagy mert ha nem azt inkább nem szeretném tudni.
19/24 gerinyo1 válasza:
Én 12 vagyok 12,5cm nekem, sperma kb.6honapja van rendszeresen verem :DDD
20/24 anonim válasza:
Te még ne gondolj erre szerintem.Majd pár év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!