Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől van ez? és egyáltalán...

Mitől van ez? és egyáltalán normális ez?

Figyelt kérdés
Amikor hugyozok a pisi a vesszőmet feltölti mint egy slagot ami elvan dugulva és nekem kell belőle kinyomni mert hanem akkor annyira megfeszül a bőr hogy már fáj. 18/F
2012. ápr. 3. 02:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én nem kamuztam de most már egyszerűen rendbe jött olvastam azt az egyik válaszodba egy ilyen kérdésre hogy húzogassam a bőrt hátra fürdés közbe meleg víz alatt és bevált :)
2012. ápr. 6. 17:42
 12/13 anonim ***** válasza:

_ Akkor az mégis hogyan jött volna ilyen gyorsan rendbe?? Hány nap alatt, s mikor oldódott meg?

_ És ha már rendbejött, ill. tudtad mit kell tenned, akkor meg minek írtál ki kérdést tök potyára? >:-o

(Mert lefogadom, hogy most már nem 3.+4.-es képszerűen pisilsz...) >:-o

Uttálom, amikor egy birka farkast kiált, amikor az nem is jő, hadd csődüljenek össze a bárányok, nehogymáá nyugisan legelész7senek, pláne nagypénteken... >X-o

EE

2012. ápr. 6. 18:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Akkor még így állt és nagyon zavart és nem tudtam hogy mit kell csinálni de rá kerestem pár ilyen kérdésre kb az nap amikor ki írtam a kérdést és pont a te válaszodat olvasva találtam egy lehetséges megoldás ami be is vált és hálás vagyok érte .Amúgy nem lehetett olyan súlyos szerencsére és egyáltalán nem potyára írtam ki mert egészen pontosan fogalmam sem volt hogy mitől volt.
2012. ápr. 6. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!